Το ΠΕΑΚ καλωσορίζει τη Νέα Ιωνία και την Αναγέννηση Άρτας

Πέμπτη, Οκτώβριος 4, 2018 - 4:57μμ

Το ΠΕΑΚ Πάτρας πιστό στην υποδοχή μεγάλων διοργανώσεων καλωσορίζει στην Πάτρα, δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες χάτνμπολ της Ελλάδας που θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο Κουκούλι.

Νέα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας θα εγκαινιάσουν το ανακαινισμένο κλειστό, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, σε μία αναμέτρηση διαφήμιση για το άθλημα.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, υποδέχεται και καλωσορίζει τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους συνοδούς δύο κορυφαίων γυναικείων ομάδων χάντμπολ της Ελλάδας, της Νέας Ιωνίας και της Αναγέννησης Άρτας.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό αγώνα στο ανακαινισμένο, μετά από πολλά χρόνια, κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι» στην Πάτρα,  το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στις 4.00 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι, στο κλειστό γυμναστήριο έχουν γίνει εργασίες αντικατάστασης του τάπητα (τάραφλεξ) και των κερκίδων, τοποθέτησης νέου φωτισμού καθώς και άλλες παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.

Με τις παρεμβάσεις που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, το γήπεδο πλέον είναι σε θέση να φιλοξενήσει, ξανά, μεγάλες διοργανώσεις πανελλήνιας εμβέλειας, αγώνων βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ και άλλων αγωνισμάτων.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας καλεί όλους τους Πατρινούς φίλαθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα – διαφήμιση για το χάντμπολ και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητριών της περσινής νταμπλούχου Ελλάδας Νέας Ιωνίας με την άλλοτε ποτέ πρωταθλήτρια και κυπελλούχου Ελλάδος, Αναγέννηση Άρτας».

Υποστήριξη: SilkTech