ΠΔΕ: Στον Νεκτάριο Φαρμάκη η ομάδα πόλο του ΝΟΠ

Πέμπτη, Ιούνιος 8, 2023 - 9:23πμ
Η τιμητική πρόσκληση από την ΠΔΕ

Με χαρά οι αθλητές της ανδρικής ομάδας πόλο και η διοίκηση του ΝΟΠ πραγματοποίησαν επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, αποδεχόμενοι την τιμητική πρόσκληση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και εκ μέρους του ΝΟΠ ο Πρόεδρος Γεώργιος Μάνεσης, ο ταμίας Νίκος Κανταράκης και ο έφορος υδατοσφαίρισης Νικόλας Φιλόπουλος.
Σε σχετική του ανακοίνωση ο πατρινός ιστορικός όμιλος, αναφέρει: "Οι αθλητές και οι προπονητές του ΝΟΠ δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της διοικητικής και αναμνηστικά δώρα για την σημαντική επιτυχία τους. Με την σειρά τους προσέφεραν μια μπάλα με τις υπογραφές όλων.
Στις διάρκεια των φιλοφρονήσεων επιβεβαιώθηκε η δέσμευση της ΠΔΕ να συμβάλει στην προσπάθεια της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου του ΝΟΠ.
Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη κ.Ν.Φαρμάκη και τους Αντιπεριφερειάρχες κ.Χ.Μπονάνο και Δ.Νικολακόπουλο για την συνεχή και ειλικρινή υποστήριξη των δραστηριοτήτων του ΝΟΠ, που αναδεικνύουν την Πάτρα και τον αθλητισμό της Περιφέρειας".

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, αθλητικός εξοπλισμός, γραφείο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, πλήθος, στάδιο και κείμενο

Υποστήριξη: SilkTech