Πατρινό χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Ελευθέρας Πάλης U15

Τρίτη, Μάιος 17, 2022 - 7:30μμ
Από τον παλαιστικό Σύλλογο Γ.Κ. Ολύμπια Club συμμετείχαν τρεις αθλητές/τριες

Πραγματοποιήθηκε στις 14-15/5/2022 στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Δήμου Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15 Ελευθέρας (Παμπαίδων Πανκορασίδων - γεννηθέντες 2007-2009).
Από τον παλαιστικό Σύλλογο Γ.Κ. Ολύμπια Club συμμετείχαν τρεις αθλητές/τριες και πιο συγκεκριμένα οι: Γεώργιος Ντεμίρης, Ντονταϊ Νικσον και Ιωάννα Γκέργκι.
Η Ιωάννα Γκέργκι αγωνίστηκε με σθένος, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με δύσκολες και έμπειρες αντιπάλους και με δύο νίκες κατέκτησε την 3η πανελλήνια θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 66 κιλά. Αντίθετα οι Γεώργος Ντεμίρης και Ντονταϊ Νικσον στα 68 κιλά και 62 κιλά αντίστοιχα, παρά το γεγονός ότι πάλεψαν με ψυχή δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια, παρουσίασαν όμως πολύ καλά χαρακτηριστικά και απέδειξαν ότι στο μέλλον μπορούν να φέρουν τις επιθυμητές διακρίσεις.
Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Σύλλογο και αποτελούν απόδειξη τόσο του αθλητικού, όσο και του παιδαγωγικού έργου που επιτελείται στο σωματείο από τους προπονητές Ζαφείρη Ρέλλο και Γιώργο Ράλλη. Θα ήταν παράληψη να μην αναφερθεί εδώ και η συνεισφορά της προηγούμενης φουρνιάς αθλητών του Συλλόγου, Ορέστη και Ιάσονα Παπαθανασόπουλου, Γιώργου Κάραλη και Αλέξανδρου Νάνο που με την εμπειρία τους, συμβάλλουν στην συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των νεότερων αθλητών.
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής Ζαφείρης Ρέλλος. Στην φωτο η ομάδα του ΓΚ Ολύμπια Club μετά τις απονομές, μαζί και με τον Ιάσονα Παπαθανασόπουλο που παραβρέθηκε στα Τρίκαλα με την ιδιότητα του διαιτητή, αφού πρόσφατα ολοκλήρωσε επιτυχώς και την Σχολή διαιτησίας της ΕΛΟΠ.

Υποστήριξη: SilkTech