Patras Stratego Team: Χριστουγεννιάτικοι αγώνες CHRISTMAS JUNIOR 2021 (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Δεκέμβριος 7, 2021 - 12:33πμ
CHRISTMAS JUNIOR 2021

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και υπό το πνεύμα των Χριστουγέννων στον χώρο του Abelos events&more θα πραγματοποιηθεί η τελευταία μας εκδήλωση στην Πάτρα. Μετά τα δύο πρώτα σεμινάρια των Σαββάτων, το τελευταίο θα διαμορφωθεί για τις ανάγκες του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά των μικρών μας στρατηγών.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 8.30πμ και μετά από 5 γύρους για όλους τους παίκτες θα ανακηρυχθούν οι νικητές βάση της τελικής βαθμολογίας στις 12.30μμ. Το τουρνουά θα ακολουθήσει τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας(ISF). Οι βραβεύσεις διακρίνονται σε 2 κατηγορίες, των mini(5-12ετών) και των teens(13-18ετών). Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με συλλογή τροφών μακράς διάρκειας προς διάθεση σε άτομα με αντίστοιχες ανάγκες.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου με κάθε μέσω επικοινωνίας. Στους αγώνες του Christmas Junior 2021 θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ο Stratego έχει αρκετά απλούς κανόνες για τα μικρά παιδιά, αλλά και βάθος στρατηγικής που είναι επίσης ελκυστικό για τους ενήλικες. Το παιχνίδι είναι ένα ελαφρώς τροποποιημένο αντίγραφο ενός γαλλικού παιχνιδιού της δεκαετίας του 20ου αιώνα με το όνομα L'Attaque. Κατασκευάστηκε στην Ευρώπη από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1961.
Για την οργάνωση των φετινών δράσεων της Patras Stratego Team, υποστηρίζουν θερμά το Abelos café&more, το κατάστημα παιχνιδιών eFantasy, το café Poolevard, το café το Νέον, τις εκδόσεις Ψυχογιός και την Zito! και το φωτοτυπικό κέντρο copy25.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ionian, ο Wave97.4, ο dytikosaxonas.gr, το tetartopress.gr, η Πελοπόννησηος και το pelop.gr, το Giornalista.gr, το Tempo24.gr, το kirix.gr, το Καλάβρυτα Press, η VPRESS και τα DytikaNea.gr.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο patrasstratego.gr, στις σελίδες των social media της ομάδας και στο 6982221639.

Παράλληλα, τα μαθήματα νέων παικτών και οι συναντήσεις των μελών του συλλόγου συνεχίζονται κάθε Τετάρτη 5.30 με 8, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Υποστήριξη: SilkTech