Πάτρα: Θρήνος για τον χαμό του 28χρονου Γιώργου Μασούρα, αδελφού του Νίκου και του Άγγελου

Δευτέρα, Μάρτιος 13, 2023 - 10:43πμ
Η μηχανή του καρφώθηκε σε κολώνα

Θρήνος στην Πάτρα, για τον χαμό του 28χρονου Γιώργου Μασούρα, ο οποίος είναι το θύμα του Τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Κορίνθου.
Η μηχανή του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καρφώθηκε σε κολώνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος νεαρός είναι αδερφός του πρώην ποδοσφαιριστή του Δαβουρλή Κ92 και της Παναχαϊκής και νύν της Ζακύνθου Νίκου Μασούρα αλλά και του φυσιοθεραπευτή του Απόλλωνα Πατρών Άγγελου Μασούρα.

Παναχαϊκή Γ.Ε.: Οδύνη και θλίψη για το ξαφνικό «αντίο» του Γιώργου Μασούρα

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» αντήχησε σήμερα νωρίς το πρωί ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Γιώργου Μασούρα, ο οποίος είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Κορίνθου.

Η μηχανή του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καρφώθηκε σε κολώνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Ο Γιώργος «γαλουχήθηκε» αθλητικά στην οικογένεια της Παναχαϊκής Γ.Ε. ξεκινώντας από τα ηλικιακά τμήματα μπάσκετ του κοκκινόμαυρου συλλόγου γνωρίζοντας πολύ μεγάλες επιτυχίες, με την τελευταία να εκφράζει με ανακοίνωση την θλίψη και οδύνη της για το ξαφνικό του αντίο.
«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλό παράδεισο», τονίζει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή για ένα παιδί που άφησε το δικό του στίγμα (μέσα κι έξω από τις γραμμές) στο σύλλογο.

AΠΟΛΛΩΝ

Στην οικογένεια του Απόλλωνα όλοι είμαστε συγκλονισμένοι με τον θάνατο του Γιώργου Μασούρα, αδελφό του φυσικοθεραπευτή του Συλλόγου, Άγγελου Μασούρα.
Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Θα θυμόμαστε πάντα με σεβασμό τον Γιώργο Μασούρα και θα τιμούμε την μνήμη του.

Τ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, μόλις πληροφορήθηκε το χαμό του Γιώργου Μασούρα, προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση:
«Ο πρόωρος χαμός του Γιώργου Μασούρα σε τροχαίο δυστύχημα, μας έχει συγκλονίσει. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω την οδύνη μου για τον άδικο χαμό ενός ακόμη λεβέντη.
Ήταν ένας υποδειγματικός αθλητής, που όλοι θέλαμε να έχουμε στην ομάδα μας, για το απαράμιλλο ήθος του αλλά και γιατί ήταν ο απόλυτος μαχητής, που ταυτόχρονα επιδείκνυε σεβασμό στους αντιπάλους.
Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, τους οικείους του, την Παναχαϊκή που γαλουχήθηκε ως αθλητής και τον ΣΕΦΑ Ανδραβίδας».

Υποστήριξη: SilkTech