Πάτρα: Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κώστας Δαβουρλής 2024

Τρίτη, Νοέμβριος 21, 2023 - 8:00μμ
Διοργανώνεται φέτος για 38η συνεχόμενη χρονιά

Το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Ν. Γενιάς του Δήμου Πατρέων, και η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος, καλούν τις ομάδες εργαζομένων να συμμετάσχουν στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κώστας Δαβουρλής 2024.
Η σχετιική ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής, αναφέρει: "Το Πρωτάθλημα εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, ‘Κ.Δαβουρλής’ διοργανώνεται φέτος για 38η συνεχόμενη χρονιά. Είναι πλέον ένας θεσμός στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 350 εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους εργαζομένων της πόλης των Πατρών αλλά και από όλο τον Νομό Αχαΐας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι διάφορες επαγγελματικές ομάδες εργαζομένων με τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις όπως αυτές ορίζονται από τις διατάξεις του καταστατικού του πρωταθλήματος. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Ν.Γενιάς ( Βοηθητικά γήπεδα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου είσοδος από Ι. Ρίτσου) στο τηλέφωνο 2610-313404, καθώς και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: [email protected].
Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα εργαζομένων ποδοσφαίρου « Κώστας Δαβουρλής 2024» να παραβρεθούν στην αίθουσα τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (είσοδος Ι. Ρίτσου από την καταπακτή) την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 18.00 μ.μ. όπου θα γίνει Γενική Συνέλευση για την έναρξη του πρωταθλήματος".

Υποστήριξη: SilkTech