Πάτρα: Παρέμβαση της Κατερίνας Σολωμού για την ανάπλαση του γηπέδου της Παναχαϊκής

Τρίτη, Φεβρουάριος 7, 2023 - 10:18πμ
Τι αναφέρει

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, για το θέμα της ανάπλασης του γηπέδου στην Αγυιά, συναντήθηκε προσφάτως, η καθηγήτρια Ιατρικής, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού.
Λίγο μετά τη συνάντηση η κ. Σολωμού δήλωσε:
«Με μεγάλη μου χαρά συνομίλησα με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, της ομάδας της πόλης μας και της καρδιάς μας. Θα είμαι αρωγός στην προσπάθεια τους για την ανάπλαση του ιστορικού γηπέδου στην περιοχή της Αγυιάς, εκεί που χτυπά η καρδιά των Παναχαϊκής.
Με την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για οικοδομικές εργασίες και εγκαταστάσεις, ανοίγει ο δρόμος για νέες και σύγχρονες παρεμβάσεις. Θα επιχειρήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω τα μέγιστα έως την τελική διαδικασία της έγκρισης του σχετικού κονδυλίου της ανάπλασης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα, οι άνθρωποι της Διοίκησης που με το μεράκι και την αγάπη τους για την Παναχαϊκή προσπαθούν να βελτιώσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ανέφεραν ότι επιδιώκουν να πραγματοποιηθεί το πρώτο βήμα των διαδικασιών ανάπλασης μέσα στο 2023. Θα είμαι δίπλα τους».

Υποστήριξη: SilkTech