Πάτρα: Ο μικρός Φώτης επέστρεψε στο σχολείο, πέντε μήνες μετά το ατύχημα στα καρτ

Τετάρτη, Μάρτιος 16, 2022 - 10:29πμ
Άφησε πίσω τη σοβαρή περιπέτεια του

Υγιής και δραστήριος είναι ξανά ο 6χρονος Φώτης που είχε τραυματιστεί σοβαρά, στην Πάτρα, στους αγώνες καρτ ενώ βρισκόταν εκεί ως θεατής

Σήμερα (15/3), σύμφωνα ο μικρός Φώτης είναι καλά και πέντε μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτειά του, επέστρεψε και στο σχολείο του. Μαθητής της πρώτης δημοτικού, παρακολουθεί πλέον τα μαθήματα του μαζί με τους συμμαθητές του. Κατάφερε να αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές και πλέον έχει κερδίσει πίσω τη ζωή και την καθημερινότητα του.

Να θυμίσουμε ότι ένα καρτ χτύπησε βίαια στα κιγκλιδώματα και τα πλαστικά προστατευτικά της πίστας καρτ του PICK και στη συνέχεια παρέσυρε 6χρονο παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα. Τα 24ωρα που ακολούθησαν μετά τον τραυματισμό του ήταν κρίσιμα όμως όλα πήγαν καλά.

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου 2021 όταν η ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου γέμισε χαμόγελα καθώς το παιδί έβγαινε νικητής από το νοσοκομείο. Ο γιατρός της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης μαζί με όλο το προσωπικό της Μονάδας είχαν διοργανώσει μια μικρή τελετή - γιορτή για το παιδί στο οποίο έδωσαν έπαινο «για τη μεγάλη υπομονή και το θάρρος του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μονάδα» ενώ του χάρισαν και ένα παιχνίδι, που δεν ήταν άλλο από τον...Superman!

«Πάμε δυνατά Φώτη» του είπαν όλοι μαζί με μια φωνή. Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν τεράστια μάχη για να επανέλθει ενώ οι συμμαθητές του, , μόλις έμαθαν ότι τραυματίστηκε ζωγράφισαν για εκείνον και του έστειλαν την αγάπη τους καθώς και τις ευχές τους, να γίνει καλά και επιστρέψει κοντά τους.

Υποστήριξη: SilkTech