Πάτρα: Με τοξοβολία ξεκίνησε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μετά την καραντίνα (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Ιούνιος 22, 2020 - 9:00μμ

Περισσότεροι από 100 επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος στον αγώνα τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου που έγινε την Κυριακή 21 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Ήταν ο πρώτος αγώνας ερασιτεχνικού αθλήματος που έγινε στην αχαϊκή πρωτεύουσα μετά την άρση της καραντίνας και διεξήχθη με την πλήρη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων.

Σημειώνεται η εξαίρετη εμφάνιση των Αθλητών του «Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ» στους αγώνες Ανοιχτού Χώρου που διεξήχθησαν στο περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μεταξύ των αθλητριών ήταν και η Ευαγγελία Ψάρρα που θέλει να επανέλθει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Λόγω κορονοιού οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο βάρδιες κατηγοριών, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα του covid-19 με τις οδηγίες και την καθοδήγηση της καρδιολόγου κυρίας Σταθοπούλου Διονύσιας που ήταν γιατρός αγώνα. Τον αγώνα διεύθυνε άριστα ο εθνικός κριτής μας Κώστας Τζούμας με τους δοκίμους Παπαδόπουλο Παναγιώτη και Ραφαήλ Τεγγελίδη.

Ο αγώνας διεξήχθη με δύο γύρους, οι επιδόσεις ήταν ιδιαίτερα καλές ενώ έγινε η πρώτη καταγραφή ρεκόρ στο barebow.
Έγιναν δύο βάρδιες και ο αγώνας διεξήχθη σε συνεργασία με τον Α. Σ. Προαστείου, τον Α. Σ. Γλαύκος και τον Δήμο Πατρέων.

Παρότι είχαν το βάρος της διοργάνωσης και οι αθλητές του Α.Σ.Π., αγωνίστηκαν και έφεραν θέσεις και καλές επιδόσεις. Συγκεκριμένα ο Πολυχρόνης Θωΐδης κατέκτησε την 2η θέση στο Instinctive, η Καζάκου Παναγιώτα την 2η θέση στο αναπτυξιακό γυναικών, ο Καλαβριζιώτης Κώστας 3η θέση στο Instinctive, και μεγάλες βαθμολογίες είχαν ο Κατριμπούζας Νίκος και τα μικρά αστέρια Παυλόπουλος Νικόλαος, Μαλλιούκη Γεωργία και Βλάχος Γιώργος.

Ο Α.Σ.Π. ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν για την μεγάλη επιτυχία του 1ου ίσως ολοκληρωμένου αγώνα πανευρωπαϊκά και ιδιαίτερα την Επιτροπή διοίκησης του Παμπ/κου σταδίου και το προσωπικό που προσέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχία του αγώνα.

Υποστήριξη: SilkTech