«Πάτησε» τη Δόξα και βλέπει πλέι οφ η Παναχαϊκή - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Απρίλιος 4, 2021 - 4:46μμ

Στα θετικά αποτελέσματα με εξαιρετική εμφάνιση επέστρεψε η Παναχαϊκή η οποία και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τη ζώνη των πλέι οφ. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν με 2-1 της Δόξας Δράμας στην Αγυιά για την 18η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Κουσκουνάς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς με τα δύο γκολ του έκρινε το αποτέλεσμα ενώ ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, σε ένα παιχνίδι που το σκορ θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα με την Παναχαϊκή να δημιουργεί και να... χάνει τις περισσότερες ευκαιρίες από οποιαδήποτε άλλο της ματς φέτος, με κύριο εκφραστή τον αρχηγό της και έκανε… ήρωα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Στεφανάκο, ο οποίος αν δεν είχε χάσει η ομάδα του θα ήταν σίγουρα πολυτιμότερος έχοντας σώσει τουλάχιστον 5 φορές την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Η Δόξα προσπάθησε κυρίως στο δεύτερο μέρος, αλλά παρότι είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα δεν δικαιούνταν τίποτα περισσότερο από τη σημερινή αναμέτρηση.

Πλέον η Παναχαϊκή πλησίασε στον ένα πόντο τον Διαγόρα και στους τρεις τα Χανιά, στη ζώνη της εξάδας, έχοντας μπροστά της μια τετράδα δύσκολων αναμετρήσεων σε δύο εβδομάδες, με όλες τις ομάδες της πεντάδας.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Θανασιάς (Ηπείρου)

4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κάρτες: 16’ Λαρρέα, 54’ Πάνος / 29’ Μαρινάκης

Γκολ: 18’, 75’ Κουσκουνάς / 93' Κοντός

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Σούλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Λαρρέα, Πάνος, Μπρους, Κόκας (67’ Μαρκοπουλιώτης), Μασούρας (79 Σκεπετάρης), Γιούσης (67΄Τσερούτι), Μπάτροβιτς (71’ Αραβίδης), Κουσκουνάς © (80’ Παπαδόπουλος)

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης (81’ Τάσιος), Φυτόπουλος (66’ Μπελεβώνης), Μαυριάς, Παπαργυρίου ©, Κουκόλης, Παρασκευάς (80’ Κοντός), Παπαϊωάννου (67’ Μενσά), Κουτσιανικούλης, Ντο Νασιμέντο, Μπαρράνκο (67’ Σαμπανίδης)

Υποστήριξη: SilkTech