Παρουσιάστηκε η ομάδα του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Πέμπτη, Δεκέμβριος 5, 2019 - 2:50μμ

Την Τρίτη  03.12.2019 στο κλειστό γήπεδο Ροϊτίκων ο Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ παρουσίασε την ομάδα καλαθοσφαίρισης, το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαρίστησε τους χορηγούς του και βράβευσε συνανθρώπους μας για το κοινωνικό τους έργο.

Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών, ο Αντιπεριφερειάρχης  Χαράλαμπος Μπονάνος και η Αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου τίμησαν το Σωματείο με την παρουσία τους και έμειναν σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το Σωματείο ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς του και το τίμησαν με την παρουσία τους δύο εξ αυτών ο κύριος Αλέξανδρος Καλλέργης και ο Διευθύνοντας του MOXY MARINA PATRAS κύριος Γιώργος Πράσινος.

Βραβεύτηκαν για την κοινωνική τους προσφορά και την προσφορά τους στο Σύλλογο οι:  Άγγελος Τσάμης, Γεράσιμος Φεσσιάν, Ιγνάτιος Φωτίου με την ομάδα της TOBEA, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και  ο Αργυράτος Αργύριος.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν αγώνα επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδιο από τους αθλητές μπάσκετ του Ηφαίστου.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και αντιπροσωπεία του Προμηθέα που κάλεσε τους παίχτες να παρευρεθούν στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας με το Λαύριο.

Το Σωματείο ευχαριστεί όλους όσους το τίμησαν με την παρουσία τους, όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης (Δήμο Πατρέων, Φάκαλο Δημήτριο, Marvin,play sports)

ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ-ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Υποστήριξη: SilkTech