Παρέμεινε στον ΝΟΠ ο Λευτέρης Μήτρακας

Δευτέρα, Ιούλιος 8, 2019 - 5:50μμ

Η διοίκηση του ΝΟ Πατρών, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 2/7/2019 με τον προπονητή Λευτέρη Μήτρακα, ήρθε σε συμφωνία και ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του για τα επόμενα 2 χρόνια.

«Η επιτυχημένη πορεία της κολύμβησης του ΝΟΠατρών που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται. Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή του τμήματος κολύμβησης της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας του ΝΟΠ Λευτέρη Μήτρακα για τη σωστή οργάνωση και προπόνηση των αθλητών προκειμένου να ανταποκριθούν και να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Όλοι οι άνθρωποι από την πλευρά του ΝΟΠ, αθλητές, γονείς και διοίκηση αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του, έναν ακούραστο προπονητή με γνώση και όρεξη να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα αθλητών που θα πρωταγωνιστεί σε αναγνωρισμένες κολυμβητικές διοργανώσεις», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Η δήλωση του προπονητή Λευτέρη Μήτρακα για τη συνεργασία με το ΝΟ Πατρών:

«Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας μου με το ΝΟΠ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το σύλλογο, τη διοίκηση, τους αθλητές μου, καθώς και τους γονείς για τη συμπαράσταση στον δύσκολο αγώνα που καταβάλουμε καθημερινά.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο όμιλος έχει μπει σε ένα σωστό μονοπάτι, οι αθλητές εξελίσσονται φυσιολογικά χρόνο με το χρόνο και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ορατά. Οι στόχοι για το μέλλον είναι ακόμα πιο υψηλοί και θεωρώ ότι με σωστό προγραμματισμό και πολύ σκληρή δουλειά ο ΝΟ Πατρών τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στις πισίνες!

Περιμένουμε όλο τον κόσμο της Πάτρας να έρθει, να δει και να στηρίξει το ΝΟΠ, να γίνουν μέλη και να φέρουν τα παιδιά τους σε ένα περιβάλλον υγιές και ευχάριστο. Με αρχή την άθληση των παιδιών από έμπειρους γυμναστές ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο άθλημα της κολύμβησης, εξασφαλίζουμε την συνεχή και ανοδική πορεία τους στα αγωνιστικά τμήματα από τα οποία με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούν να προκύψουν κολυμβητές που θα συμμετάσχουν σε μεγάλες διοργανώσεις.»

Η συνέχεια για φέτος έρχεται με τη συμμετοχή όλων των αθλητών (πιάσανε τα απαραίτητα όρια συμμετοχής) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται σε λίγες μέρες σε Θεσσαλονίκη και Βόλο χωριστά για την κάθε ηλικιακή αγωνιστική κατηγορία.

Ελπίζουμε και με τις αντίστοιχες διακρίσεις στις πρώτες θέσεις στο βάθρο».

Υποστήριξη: SilkTech