Παρέμειναν στον ΝΟΠ Ι. Πολάτος, Π. Γκότσης και Α. Κωνσταντακόπουλος

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 16, 2020 - 2:02μμ

Σε μία σημαντική τριπλή ανανέωση προχώρησε ο ΝΟΠ. Με τους «δαίμονες» θα συνεχίσουν ο αμυντικός Ιάσονας Πολάτος, ο περιφερειακός Παναγιώτης Γκότσης και ο φουνταριστός Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΝΟΠ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με τρία δικά της παιδιά που θα συνεχίσουν τη νέα αθλητική περίοδο 2020-21 στο πρωτάθλημα της Α2. Συγκεκριμένα θα αγωνίζονται με την ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΠ ο αμυντικός Ιάσονας Πολλάτος, ο περιφερειακός Παναγιώτης Γκότσης και ο φουνταριστός Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος.

Μετά τη συμφωνία ο Ιάσονας Πολλάτος, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω για άλλη μια χρόνια στο ΝΟΠ, κάτι που θέλαμε και οι δυο πλευρές. Μετά τη δύσκολη χρόνια που πέρασε λόγω της πανδημίας ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και με τη βοήθεια των νέων παιδιών που έρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας, η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Από τη δική του πλευρά ο Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε αυτήν τη σπουδαία ομάδα. Είναι τιμή για εμάς τους νέους να βρισκόμαστε σε αυτό το ιστορικό σωματείο. Εύχομαι υγεία σε όλους, να πετύχουμε τους στόχους μας και να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με τον προπονητή μας και τη διοίκηση».

Τέλος, ο Παναγιώτης Γκότσης, υπογράμμισε: «Ο στόχος μου φέτος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ τα νέα παιδιά που ενσωματώνονται σιγά-σιγά στην αντρική ομάδα και μαζί να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι-οφ, που είναι και ο στόχος της ομάδας!»

Υποστήριξη: SilkTech