Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Σάκης Τσιώλης

Παρασκευή, Μάιος 17, 2019 - 5:17μμ

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, του οποίου η σύμβαση λήγει στα τέλη Μαΐου, αποχαιρέτησε χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στην τελευταία του συνέντευξη στην Πάτρα, εξάλλου, ο Τσιώλης είχε καταστήσει σαφές ότι δεν θα περιμένει την ομάδα απεριόριστα και πως πρώτος στόχος είναι να μιλήσει με την διοίκηση και να οριοθετήσουν τους στόχους και τα σχέδια για την επόμενη χρονιά.

Είναι δεδομένο δε ότι λόγω της γενικής συνέλευσης που έρχεται την 29η Μαΐου στην Παναχαϊκή η διοίκηση δεν είχε κάποια επικοινωνία με τον Σάκη τσιώλη και εν μέσω διοικητικών αλλαγών ο προπονητής δεν πήρε τις διαβεβαιώσεις που θα ήθελε.

Έτσι αναμενόμενα ήρθε και το διαζύγιο το οποίο θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες όταν έχουμε διοικητικές εξελίξεις. Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο αλλά ο Σάκης Τσιώλης ήδη ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του και η Παναχαϊκή θα αρχίσει πλέον και επίσημα από το μηδέν τη συγκρότηση της νέας ομάδας της όταν και εφόσον λυθεί το διοικητικό και βρεθεί το σχήμα που θα τρέξει την ομάδα.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΤΣΑΣ

Υποστήριξη: SilkTech