Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Γιώργος Μπέζας

Σάββατο, Σεπτέμβριος 19, 2020 - 10:02πμ

Μια ξαφνική αποχώρηση «έσκασε» την Παρασκευή (18/9) στην Παναχαϊκή. Ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Μπέζας, αποτελεί παρελθόν από τους «κοκκινόμαυρους», γεγονός που επιβεβαίωσε και με προσωπική του δήλωση.

Ο βορειοελλαδίτης μάνατζερ ήρθε στην Πάτρα πέρσι τέτοιες εποχές σε πολύ δύσκολες συγκυρίες και κατάφερε μαζί με κάποιους συνεργάτες του και κρατήσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα όρθιο, παραδίδοντας το ουσιαστικά στον Γιώργο Μπάρλο, ο οποίος με τη σειρά του τον κράτησε και στην θέση του.

Οι λόγοι του διαζυγίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ο ίδιος ο Γ. Μπέζας όμως καλεί τον κόσμο να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Με αφορμή ένα δημοσίευμα που κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά σε γνωστή ιστοσελίδα θέλω με τη σειρά μου να επιβεβαιώσω την είδηση της αποχώρησης μου από την Παναχαϊκή.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στους λόγους της αποχώρησης μου ωστόσο θα αρκεστώ να πω ότι όλη η Πάτρα πρέπει να στηρίξει αυτή την υγιή προσπάθεια ενός νέου και άφθαρτου ανθρώπου στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μοναδικό στόχο έχει να επαναφέρει την Παναχαϊκή στα μεγάλα σαλόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα τον έναν χρόνο παρουσίας μου στην Πάτρα και πιστεύω πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω αυτή την ιστορική ομάδα να βαδίσει όπως της αρμόζει.

Εύχομαι στην ομάδα από καρδιάς να πετύχει τους στόχους της.

Να είστε δίπλα στην Παναχαϊκή στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και όλα θα γίνουν!

Καλή συνέχεια σε όλους!».

Υποστήριξη: SilkTech