Παράταση στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα εισιτήρια διαρκείας της Παναχαϊκής

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 27, 2021 - 3:39μμ
Λόγω αυξημένης ζήτησης

Λόγω της αυξημένης κίνησης που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, η διοίκηση της Παναχαϊκής αποφάσισε να παρατείνει την ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 έως την Τρίτη (28/9) και ώρα 23:59.

Επομένως, όλοι οι φίλοι της Παναχαϊκής θα έχουν την ευκαιρία να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, εξασφαλίζοντας τον εκπτωτικό κωδικό για τις κατηγορίες GOLD (50 ευρώ έκπτωση), SILVER (20% έκπτωση), BLACK 20% έκπτωση), RED (20% έκπτωση) για μία μέρα ακόμα.

Διευκρινίζουμε σχετικά με την αγορά των διαρκείας, ότι όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν τα ακόλουθα παραστατικά:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19. Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις. Ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self test γονέων.

Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Οι όροι εισόδου στο γήπεδο ενδέχεται να αλλάξουν αν προκύψουν αλλαγές από τους αρμόδιους φορείς στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

https://panachaikifc1891.gr/eisitiria

Υποστήριξη: SilkTech