Παραμπάντμιντον: Επέστρεψε φορτωμένος με μετάλλια ο Ήφαιστος

Τετάρτη, Μάιος 18, 2022 - 4:30μμ
Κέρδισαν εντυπώσεις και μετάλλια

Η αποστολή του Α. Σ. Ήφαιστος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραμπάντμιντον του 2022 που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης επέστρεψε φορτωμένη με μετάλλια.

Η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια του Ήφαιστου Ελένη Καμπούρη κέρδισε τις εντυπώσεις συναθλητων και προπονητών. Η παρουσία της κρίθηκε από όλους παραπάνω από εξαιρετική κάτι που το επιβεβαιώνουν τα δύο μετάλλια που κατέκτησε.
Στο μονό κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία SU5, ενώ στο μεικτό διπλό με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Παπουτσοπουλο κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.
Επίσης εξαιρετική κρίθηκε και η παρουσία του Παναγιώτη Παπουτσόπουλου, για πρώτη φορά στην κατηγορία SL3 (είχε αγωνιστεί στην κατηγορία WH2 παλαιότερα), κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο μονό και το χάλκινο στο μεικτό ατομικό με συμπαίκτρια την Ελένη Καμπούρη.
Το μοναδικό χρυσό για τον Ήφαιστο κατέκτησε ο Επαμεινώνδας Σταμάτης στην κατηγορία WH2, χωρίς να χάσει σετ, έτσι κράτησε τον τίτλο του πρωταθλητη στην κατηγορία για ακόμα μία χρονιά.
"Συγχαρητήρια στο προσωπικό της ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ για την άψογη διοργάνωση και ευχαριστούμε για τον ζήλο που επέδειξαν για να ικανοποιηθεί κάθε ανάγκη των αθλητών μας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πατρινός σύλλογος

Υποστήριξη: SilkTech