Παπαθεοδώρου: "Υπάρχει καταπόνηση πνευματική και σωματική"

Σάββατο, Ιούνιος 2, 2018 - 9:26μμ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Προμηθέα τόνισε «Έγινε ένα παιχνίδι όπως ακριβώς το περίμενα από πλευράς βαθμού δυσκολίας. Τακτικά ελέγξαμε αυτά που θέλαμε, έχοντας καλές αποφάσεις στην επίθεση και το προβάδισμα στο σκορ για 30΄-32΄.

Καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε όταν ο κόουτς (σ. Γιατράς) άλλαξε αρκετά νωρίς το σχήμα του, καθώς μπορεί στην αρχή να μας δημιουργήθηκε πρόβλημα στη δημιουργία, όμως στην συνέχεια η είσοδος του Μαργαρίτη ισορρόπησε τις επιθέσεις μας από έξω προς τα μέσα, με τον παίκτη μας να μας δίνει εύκολους πόντους. Πήραμε μεν το πρώτο παιχνίδι, όμως η σειρά είναι μεγάλη.

Ο Προμηθέας έχει πολύ καλή ομάδα και έχει καταφέρει να παίζει καλά για μεγάλο διάστημα. Έχει καλό ρυθμό, έχει χαρακτήρα και παίζει με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως προβλημάτων. Η σειρά δεν θα είναι εύκολη. Εμείς απλά κάναμε το 1-0. Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιο διακύβευμα στους μικρούς τελικούς, όμως και οι δυο ομάδες έχουν τους λόγους τους για να θέλουν την 3η θέση.

Από την πλευρά του, ο Προμηθέας ευχαριστιέται το παιχνίδι και όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι για την φετινή πορεία. Από την πλευρά μας, υπάρχει το γόητρο. Θέλουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση μετά από πολλά χρόνια. Υπάρχει καταπόνηση πνευματική και σωματική, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Υποστήριξη: SilkTech