Παπαγιαννόπουλος: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο και ανούσιο να αγωνίζεσαι χωρίς θεατές»

Παρασκευή, Οκτώβριος 16, 2020 - 9:02μμ

Για τη δεύτερη αγωνιστική πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ η Ακαδημία των Σπορ υποδέχεται το Σάββατο στις 5.00μμ στο Κουκούλι ( Κ. Πετρόπουλος) την ομάδα του Α.Σ. Παπασιδέρη Κορωπίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί πάλι χωρίς φιλάθλους σύμφωνα με όσα ορίζει το πρωτόκολλο της πανδημίας. Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για τη συγκρότηση της ομάδας, ενώ αναμένεται να ενισχυθεί και με τον Θωμά Τόμοβιτς που δεν είχε αγωνιστεί την πρώτη αγωνιστική.

Η ομάδα της Πάτρας  θα επιδιώξει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερα στους αγώνες της πρώτης φάσης, η οποία θα κρίνει τη συμμετοχή της ή στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας που οδηγεί σε νέους αγώνες ειδικού πρωταθλήματος β΄ φάσης ανόδου στην Α1 ή στην δεύτερη τριάδα που οδηγεί σε αγώνες υποβιβασμού από την Α2.

Ο προπονητής των πρασίνων δηλώνει για τον αγώνα:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο-ανούσιο  να αγωνίζεσαι χωρίς θεατές. Δεν υπάρχει στην ουσία αγώνας όπως τον ξέραμε. Οι ομάδες έχουν τεράστια οικονομική πληγή. Πρέπει οι υπεύθυνοι του πρωτοκόλλου της πανδημίας να επανεξετάσουν το πρωτόκολλο των θεατών.

Δεν γίνεται σε όλη την Ευρώπη να παίζουν με θεατές αναλόγως την χωρητικότητα καθημένων θέσεων της αδείας των γηπέδων 25% έως 30% των θέσεων και εμείς χωρίς. Νομίζω εάν τηρούνται οι αποστάσεις και η  μάσκα δεν υπάρχει πρόβλημα».

Υποστήριξη: SilkTech