Παπαδόπουλος: "Παιχνίδι με δύναμη και τακτική"

Πέμπτη, Δεκέμβριος 1, 2022 - 2:03μμ
Η Παναχαϊκή με την Ηλιούπολη

Λίγο πριν το ματς με την Ηλιούπολη, την Παρασκευή (02/12, 15:00, ΕΡΤ3), ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων είπε πως: «Την Παρασκευή έχουμε ένα παιχνίδι με μία ομάδα που έρχεται από δύο καλές νίκες και σίγουρα έχουν πολύ καλή ψυχολογία. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι παρά το γεγονός ότι είχαμε δυο μέρες λιγότερες για προετοιμασία.Θα είμαστε πανέτοιμοι γι' αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Ένα παιχνίδι που θα έχει πολύ τακτική και πάθος.»

Παρακάτω σημείωσε πως: «Όπως σε όλα τα παιχνίδια σεβόμαστε τους αντιπάλους και κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς, η πιο συγκεντρωμένη ομάδα θα κερδίσει. Σίγουρα μια νίκη θα μας φέρει στην κορυφή και είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και έχουμε δουλέψει πολύ καλά γι' αυτό το κομβικό παιχνίδι.»

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του αγώνα με την Ηλιούπολη, την Παρασκευή (02/12, 15:00, ΕΡΤ3 ), με πρωινή προπόνηση την Πέμπτη (01/12) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε τακτική και στατικές φάσεις.
Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Θεοδωράκης Χ., Κολοβούρης, Liporace, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Larrea, Τσιάρας, Karaklajic Ν., Karaklajic Ρ., Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Silva, Carlos Daniel, Αλεξόπουλος, Κέρη, Μαραθωνίτης, Τριμμάτης.

Υποστήριξη: SilkTech