Παπαδόπουλος: «Δε φοβόμαστε, αυτή την Κυριακή παίζουμε στο σπίτι μας»

Παρασκευή, Νοέμβριος 25, 2022 - 12:00μμ
Όλα όσα δήλωσε ο "κοκκινόμαυρος" τεχνικός

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος, λίγο πριν το κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Ερχόμαστε από δύο παιχνίδια εκτός έδρας τα οποία ήταν πολύ δύσκολα και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να έχουμε 9 βαθμούς. Παρόλα αυτά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αντιμετωπίζουμε την κάθε ομάδα. Ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλη ιστορία. Στοχεύουν στην κορυφή όμως κι εμείς έχουμε τις δικές μας φιλοδοξίες και αυτή την Κυριακή παίζουμε στο σπίτι μας και έχουμε μαζί τον κόσμο μας.
Επίσης, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα και καταλαβαίνω τις τρικλοποδιές που προσπαθούν να μας βάλουν όμως τα πράγματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα δεν είναι αλήθεια. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας «ντοπάρουν» κι εμένα και τους ποδοσφαιριστές μου».

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης την Κυριακή (27/11), η ομάδα μας θα τιμήσει για την προσφορά τους στην ομάδα μας τον κο. Βασίλειο Στραβοπόδη (1966-1979) και τον κο. Κυριάκο Ανδρούτσο (1967-1980).
Δυο σημαντικά ονόματα στο χώρο του ποδοσφαίρου που ο καθένας τους έγραψε ιστορία από διαφορετική θέση, εκπροσωπώντας επάξια τη φανέλα της ομάδας μας για πάνω από μια δεκαετία.
Σας περιμένουμε όλους να τους τιμήσουμε.

ΧΟΡΗΓΕΙΑ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με το πρατήριο υγρών καυσίμων «DINOS STAIKOS ETEKA», το λογότυπο του οποίου κοσμεί το σορτς της εμφάνιση της ομάδας. "Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το γεγονός ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων «DINOS STAIKOS ETEKA», θα παρέχει την στήριξή του στην ομάδα μας!".

Κ19

Η Κ19 της Παναχαϊκής αντιμετώπισε σήμερα Παρασκευή (25/11, 16:00) την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Η Κ19 της Παναχαϊκής ηττήθηκε με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1-2.
Ο σκόρερ ήταν ο Λιοφάγος (15').
Παναχαϊκή Κ19 (Ράντος): Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Στασινόπουλος (60' Βατής), Σταυρόπουλος(85´ Κουραχάνης), Τασσόπουλος (60' Σταθόπουλος), Γερολυμάτος (75' Μουρτζόπουλος), Λιοφάγος, Κατσαΐτης, Αθανασόπουλος, Παπαηλιού, Ντούνης (75' Διαμαντόπουλος).

Υποστήριξη: SilkTech