Παπαδημητρίου: «Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του, συνεχίζουμε…»

Τετάρτη, Νοέμβριος 13, 2019 - 1:50μμ

Ο Αίολος Αγυιάς επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας επί του Εσπερου ΑΟΠΑ με 72-42, σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε, διευρύνοντας συνεχώς την υπέρ τους διαφορά. Μάλιστα, ο Ανδρέας Παπαδημητρίου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του και να ξεκουράσει τον τραυματία Φίλιππο Ροκανά, ο οποίος έσφιξε μεν τα δόντια και κατέβηκε να αγωνιστεί, όμως χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα για προληπτικούς λόγους. Διαιτήτευσαν οι Μαρινάκης, Κανελλόπουλος και Κωστής.

Τα 10λεπτα: 12-20, 9-19, 7-15, 14-18.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Αλ. Πολυδωρόπουλος): Σακελλαρόπουλος 6 (1), Σερέτης 7, Εφέπουλος 2, Μπόμπολας 4, Δενδής 2, Αποστολόπουλος 9(1), Κουτσούκος 8, Μιχαλόπουλος 4, Γιατράκος, Θωμόπουλος, Κογιώνης 8, Φραγκοπαναγιώτης.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Ανδρέας Παπαδημητρίου): Αγγελακόπουλος 19 (3), Χουλιαρας 2, Βλάχος, Γιαννικόπουλος 7, Ροκανάς, Αρχιμανδρίτης 2, Θεοδωρόπουλος 13, Σίνης 6, Χαμηλός 11 (3), Αγγελόπουλος 10, Δώνος 2, Ζυγάς.

* Ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: «Επιβάλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή. Ολοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι και επικρατήσαμε δίκαια. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή του, συνεχίζουμε…».

* Στον Αίολο Αγυιάς έκαναν ειδική μνεία στον Φάνη Αρχιμανδρίτης, ο οποίος επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στο ίδιο γήπεδο που είχε τραυματιστεί πέρσι.

Υποστήριξη: SilkTech