Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο Πάμε Δανάη η Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και εκείνη είπε το ναι.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, ο γάμος ωστόσο θα καθυστερήσει, καθώς προτεραιότητα της τραγουδίστριας είναι το House Of Fame, το μουσικό ριάλιτι που ξεκινά σύντομα στον ΣΚΑΪ.

Την ίδια στιγμή, όπως είναι λογικό, το ζευγάρι θέλει να περιμένει ώστε να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες με την πανδημία του κορονοϊού και ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί όπως τον ονειρεύεται.

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης μίλησε για το παρασκήνιο της πρότασης γάμου: "Τα παιδιά ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα και είχαμε καταλάβει τότε που είχαμε μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά. Μεν η καριέρα αλλά ήθελε να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου".