Α. Παντελής στο sportin.gr: «Ιδιαίτερη η φετινή "Ανάβαση Πιτίτσας", αναμένουμε πολλές συμμετοχές»

Τρίτη, Οκτώβριος 30, 2018 - 6:07μμ

Πλησιάζει ώρα μίας ακόμα “Ανάβασης Πιτίτσας”. Η ιστορική ανάβαση της Πάτρας με 40 χρόνια ιστορίας, φέτος θα αποτελέσει και την κορωνίδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων.

Ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον αγώνας τόσο για τους λάτρεις του αθλήματος, όσο και για τους οδηγούς αναμένεται και φέτος να τραβήξει πάνων του όλα τα φώτα, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου.

Το sportin.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρου του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών, που διοργανώνει τον αγώνα, Ανδρέα Παντελή, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για μία ακόμα διοργάνωση.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Η Ανάβαση έχει 40 χρόνια ιστορία, χωρίς να έχει σταματήσει ποτέ. Έμεινε για 2-3 χρόνια εκτός Πανελλήνιου πρωταθλήματος, αλλά από πέρσι λόγο του ενδιαφέροντος έχει επιστρέψει δυναμικά, με την αίγλη που είχε πάντα.

Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά καθώς πραγματοποιείται ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος Αναβάσεων, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μπορεί κάποιες κατηγορίες να έχουν κριθεί ήδη αλλά η μέχρι τώρα συμμετοχή μας δείχνει μια σφυγμομέτρηση του ενδιαφέροντος και για τη φετινή διοργάνωση.

Η Ανάβαση Πλατανίου-Πιτίτσας και οι ιδιαιτερότητες της αρέσει πάρα πολύ στους οδηγούς, με τη διαδρομή να έχει αρκετά πλεονεκτήματα.

Τα περισσότερα πληρώματα δηλώνουν συμμετοχή την τελευταία στιγμή, μέχρι και δύο ημέρες πριν τον αγώνα. Όλα τα πληρώματα της περιοχής θα συμμετέχουν και συνδυασμό με τις ήδη κλεισμένες συμμετοχές μας κάνει πολύ αισιόδοξους.

Είναι ένας αγώνας κοντά στην πόλη και ειδικά για τους τοπικούς οδηγούς, αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα».

Για την ετοιμότητα της διοργάνωσης και τον κόσμο, ο πρόεδρος του ΑΟΠ δήλωσε:

«Είμαστε έτοιμη ακόμα μία χρονιά, όπως έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια. Έχουμε κάνει διοργανώσεις και με περισσότερα από 120 πληρώματα.

Ελπίζουμε ότι και φέτος, παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, να πλησιάσουμε αυτά τα νούμερα.

Καλούμε τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα, καθώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Θα κυκλοφορήσει η αφίσα τις επόμενες ημέρες ενώ θα τοποθετηθούν και πανό σε αρκετά σημεία της πόλης».

Υποστήριξη: SilkTech