Πανεπιστήμιο Πατρών: Διεθνής αγώνας Βόλεϊ στην Πανεπιστημιούπολη

Δευτέρα, Νοέμβριος 22, 2021 - 4:33μμ

Μία διεθνής φοιτητική αθλητική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2021 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών στην Πανεπιστημιούπολη, Ρίο.

Η Φοιτητική γυναικεία ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη Φοιτητική γυναικεία ομάδα Πετοσφαίρισης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αυτή η ευχάριστη διεθνής Φοιτητική και αθλητική συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης αθλητικής συνεργασίας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών με Ανώτατα Εκπαιδευτικών Ιδρύματα του εξωτερικού. Ο Άρης Αγγελόπουλος, Συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και μέλος Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών, τονίζει τη σημασία διοργάνωσης αντίστοιχων φοιτητικών αθλητικών συναντήσεων που αναδεικνύουν τη διαπανεπιστημιακή συνεργασία και ανάπτυξη, όχι μόνο σε εκπαιδευτικό και ερευνητικό επίπεδο αλλά και σε αθλητικό.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 25 Νοεμβρίου 2021, ώρα 6:30 μ.μ., διεξαγωγή του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, στο κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πάτρας. Θα ακολουθήσουν απονομές στις αθλήτριες και βραβεύσεις εκπροσώπων από τις Πρυτανικές Αρχές και από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 Νοεμβρίου, ώρα 5:00 μ.μ., θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας, επίσης στο κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πάτρας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φοιτητές, τις φοιτήτριες και για το κοινό και θα τηρηθεί το τρέχον πρωτόκολλο προστασίας από τον Covid-19 για την διεξαγωγή αγώνων σε κλειστούς αθλητικούς χώρους.
Υποστήριξη: SilkTech