Πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας κλειστού χώρου σήμερα στην Πάτρα

Κυριακή, Φεβρουάριος 9, 2020 - 9:52πμ

Ένας σημαντικός αγώνας τοξοβολίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 9/2/2020 στο κλειστό γυμναστήριο Κώστας Πετρόπουλος  “Κουκούλι”.

Οι πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες (202), με αθλητές-τριες υψηλών επιδόσεων από όλη την Ελλάδα και μέλη της εθνικής ομάδας, καθώς και οι άρτιες εγκαταστάσεις, θα κάνουν και αυτόν τον αγώνα στην Πάτρα να έχει μεγάλη επιτυχία.

Ο αγώνας είναι μια ευκαιρία για τους αθλητές ώστε να προετοιμαστούν για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε 2 εβδομάδες στην Αθήνα.

Την διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Α.Σ.Προαστείου μαζί με την Ε.Ο.Τ., τον Δήμο Πατρέων, το Π.Ε.Α.Κ. Πάτρας και τον Α. Σ. Γλαύκου. Το πρωί από τις 11 θα αγωνιστούν η Α και η Β κατηγορία ολυμπιακού και συνθέτου τόξου  και το μεσημέρι μετά τις 3 οι μικροί αθλητές και το παραδοσιακό τόξο.

Κριτές αγώνα θα είναι οι:Πλακούδα Κατερίνα (διεθνής κριτής), Κάζουρας Γιάννης (εθνικός κριτής), Τζούμας Κωνσταντίνος (εθνικός κριτής), Κωνσταντινίδη Χριστιάννα (εθνική κριτής) και οι Τεγκελίδης Ραφαήλ και Παπαδόπουλος Παναγιώτης (δόκιμοι κριτές).

Ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει από κοντά το ενδιαφέρον ολυμπιακό άθλημα της τοξοβολίας και να στηρίξει τους αθλητές στην προσπάθεια τους.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Υποστήριξη: SilkTech