Πανελλήνια κινητοποίηση για τη μικρή Σοφή του Αντώνη Κοβάτσεφ

Τρίτη, Φεβρουάριος 16, 2021 - 12:48μμ

Η μάχη που δίνει η 7χρονη Σόφη έχει προκαλέσει Πανελλήνια συγκίνηση και μεγάλη κινητοποίηση. Η μικρούλα έχει όγκο στον νωτιαίο μυελό και για τη θεραπεία της, που δεν μπορεί να υποστηρίξει η οικογένειά της, απαιτείται ένα τεράστιο ποσό, που ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ.

Η Σόφη είναι κόρη του παλαιού βολεϊμπολίστα της Εθνικής Ελλάδας, της Παναχαϊκής, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Αντώνη Κοβάτσεφ. Η δημοσιοποίηση της ιστορίας της ξεκίνησε από την Πάτρα με πρωτοβουλία του Ερμή και χάρις στην ευαισθησία συγκεκριμένων ανθρώπων.

Όλοι για τη Σόφη! Η 7χρονη κόρη του Αντώνη Κοβάτσεφ χρειάζεται τη βοήθειά μας - ΒΙΝΤΕΟ

Μάλιστα έγινε την Κυριακή το βράδυ εκτενής αναφορά από τα κανάλια Novasports στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Ακολούθως μέσω του διαδικτύου το θέμα έκανε το γύρο της Ελλάδας!

Ήδη έχει ξεκινήσει προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για να μπορέσει η Σόφη να συνεχίσει τη μάχη της. «Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τη Σόφη» είναι το βασικό σύνθημα της εκστρατείας.

«Με τη βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε»

Η περίπτωσή της μικρής, είναι εξαιρετικά σπάνια, μόλις μία στις τέσσερις περιπτώσεις, με τον συγκεκριμένο συνδυασμό, σε ολόκληρο τον κόσμο. «Είναι μια περίπτωση στις τέσσερις σε ολόκληρο τον κόσμο», λέει ο Αντώνης Κοβάτσεφ  και συνεχίζει «θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την ανταπόκριση και

τον υπεύθυνο της Ορθοπεδικής Κλινικής στη Αγία Σοφία τον κ. Κράλη. Έχουμε ενημερωθεί ότι μπορεί να γίνει θεραπεία στο εξωτερικό, αλλά το κόστος είναι δυσβάσταχτο. Πιστεύω με την βοήθεια όλων να τα καταφέρουμε!».

Οι 6 επεμβάσεις

Η μικρή Σόφη ήδη έχει υποβληθεί σε 6 επεμβάσεις, η τελευταία στις 22 Ιανουαρίου στο «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, εκεί που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Λογαριασμός στήριξης

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ(IBAN): GR6301108900000089060069229

Υποστήριξη: SilkTech