Πανελλήνια καταξίωση για τον Επειό Ήλιδας

Τετάρτη, Αύγουστος 12, 2020 - 9:02πμ

Με απόλυτη επιτυχία για τον Επειό  Ήλιδας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων  – Παγκορασίδων  Α΄ &  Β΄ - Εφήβων – Νεανίδων  και συνάμα η ιδιαίτερη κολυμβητική σεζόν 2019-2020 . Ο ηλειακός σύλλογος, πέτυχε θεαματική άνοδο στην γενική κατάταξη της Ομοσπονδίας, παρότι αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα -πέραν του κορωνοϊού- όπως η κλειστή πισίνα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα κατά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας των αθλητών.

Ο  Επειός Ήλιδας συμμετείχε με τρεις αθλητές και μία αθλήτρια και κατάφερε να πλασαριστεί  στην  32η   θέση  στην βαθμολογία κατηγοριών  ΠΑΙΔΩΝ,  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ και  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Β΄, ανάμεσα σε 95 συλλόγους  που βαθμολογήθηκαν, καθώς και στην  55η  θέση στη Γενική Βαθμολογία από 117 συλλόγους, σε όλες τις κατηγορίες που βαθμολογήθηκαν  συγκεντρώνοντας  78 βαθμούς.

Ο Επειός Ήλιδας κατέκτησε την 3η  θέση στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ- ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και την 4η θέση στη γενική βαθμολογία στην περιφέρεια Πελοποννήσου με τρεις αθλητές που βαθμολογήθηκαν.

Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για το τμήμα κολύμβησης του Επειού το οποίο είναι συνολικά σε ανοδική πορεία παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Ο Επειός Ήλιδας, με αφορμή τις μεγάλες αυτές επιτυχίες, προχώρησε και στην ακόλουθη ανακοίνωση, μέσα από την οποία συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές, το σταφ του συλλόγου, καθώς και τους γονείς των αθλητών, οι οποίοι παραμένουν τα μεγάλα στηρίγματα των παιδιών:

«Ο Επειός, συνεχίζει ακάθεκτος, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής, να μάθουν τα μυστικά της κολύμβησης,  της τεχνικής κολύμβησης,  της υδατοσφαίρισης  (Πόλο) και να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από αγώνες, παρέχοντάς τους όλα τα εφόδια για να διεκδικήσουν διακρίσεις».

Υποστήριξη: SilkTech