Πανδαισία γυμναστικής στην πλατεία Γεωργίου - Συμμετείχαν οι διεθνείς Ηλιόπουλος και Κόλλιας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Μάιος 31, 2017 - 12:12πμ

Η Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας χθες πλημμύρισε από τα ταλέντα της γυμναστικής, σε ενόργανη, ρυθμική και τραμπολίνο. Πατρινοί πρωταθλητές Ελλάδας και διεθνείς αθλητές, όπως ο κορυφαίος Νίκος Ηλιόπουλος και ο Βασίλης Κόλλιας, αλλά και οι πρωταθλητές Δημήτρης Κουλής, Στέφανος Κακογιάννης και Παναγιώτης Καδάς, σίγουρα απέδειξαν γιατί τα αγωνίσματα της γυμναστικής είναι τα πιο αγαπημένα των θεατών ακόμη και στους Ολυμπιακος Αγώνες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα σωματεία των: Μεγας Αλέξανδρος Ολυμπιονικης, Άτλαντα Πατρών, ΓΑΣ Αλέξανδρος, ΠΑΟ Φιλίας και ΑΓΟΠ, από την περιοχή μας.

Τα βλέμματα όλων έκλεψε ο Στέφανος Κακογιάννης στο τραμπολίνο, ενώ απολαυστικός ήταν ο Νίκος Ηλιόπουλος αν και δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Και αυτό γιατί ο διεθνής πρωταθλητής ήρθε στην Πάτρα μετά από διπλή προπόνηση με την Εθνική και ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος, ωστόσο και οι μικρές ασκήσεις που πραγματοποίησε σε πλάγιο ίππο και έδαφος έδειξαν την μεγάλη κλάση του σαν αθλητή.

Στη συνέχεια οι Βασίλης Κόλλιας, Δημήτρης Κουλής και Παναγιώτης Καδάς έκαναν ένα κοινό πρόγραμμα σε ασκήσεις εδάφους. Παλιές καλές στιγμές μας θύμισε η Ελισάβετ Τσάκου μαζί με τις μικρότερες αθλήτριες της ενόργανης.

Ξεχωριστή επίσης ήταν και η παρουσία των αθλητριών της ρυθμικής γυμανστικής, οι οποίες έκαναν τα προγράμματά τους τραβώντας τα βλέμματα όλων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Νίκος Ηλιόπουλος δήλωσε: "Θα είμαι πάντα δίπλα στην Πάτρα σε ότι χρειαστεί για να βοηθήσω το άθλημά μας. Δεν μπόρεσα να εκτελέσω κανονικά το πρόγρραμμα γιατί προέρχομαι από διπλή προπόνηση και ταξίδι και μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κόλλιας τόνισε: "Είναι πάντα χαράς μας να κάνουμε ότι μπορούμε για την ενόργανη της πόλης μας".

Τέλος ο Στέφανος Κακογιάννης σχολίασε: "Ήταν λίγο δύσκολο να εκτελέσουμε τα προγράμματά μας στο τραμπολίνο γιατί η πλατεία έχει μία κλήση και αυτό μας δυσκόλεψε, ελπίζω να ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει".

Αμαλία Λαλιώτη
Υποστήριξη: SilkTech