Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Kόλαση στο ΟΑΚΑ

Σάββατο, Μάιος 21, 2022 - 8:16μμ
Πρωτοφανή επεισόδια και δακρυγόνα

ΝΕΟΤΕΡΟ:

Η ώρα είναι 22.45 και βρισκόμαστε στο 73ο λεπτο, 1-0 ο Παναθηναϊκός

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

* Οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον στίβο (45') και πετούν φωτοβολίδες. Οι αστυνομικοί απαντούν με κρότου λάμψης

* Στα αποδυτήρια, υπήρξε τεράστια ένταση στα αποδυτήρια, με τον ρεπόρτερ της Cosmote TV να λέει στη μετάδοση ότι επενέβη ακόμα και η αστυνομία

* Κανονικά αυτή την ώρα (21.21) θα έπρεπε να διανύαμε το 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Κι ειμαστε στο 35' με διακοπή...

* Ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν βγει από το γήπεδο, με άγνωστο προορισμό. Αρκετά αντικείμενα από οπαδούς και των δύο ομάδων

* Ο Αϊτόρ πήγε να πανηγυρίσει ευθύς μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού με πέναλτι, έχοντας κατά μέτωπο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο Πέρεθ τον συγκράτησε και τον έστειλε προς τα πίσω. Λίγο αργότερα όμως ο Ισπανός έπεσε κάτω, με πρόβλημα στον αντίχειρα. Ο Ισπανός σκόρερ τραυματίστηκε από ένα αντικείμενο που έπεσε από την κερίδα του ΠΑΟΚ

* Ο Λαόθ στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ύστερα από τον τραυματισμό του Αϊτόρ (35ο λεπτο). Ένταση με Βιεϊρίνια καθώς οι ομάδες πηγαίνουν από τα αποδυτήρια. Τον συγκρατούν όλοι

* Με 35 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε!

* 8.20μ.μ. και ο τελικός (προγραμματισμένος για τις 8μ.,μ.) δεν εχει αρχίσει.

* Περίπου μία ώρα πριν την σέντρα του τελικού στο ΟΑΚΑ, στην εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού ξέσπασαν επεισόδια με την αστυνομία όπου έγινε και χρήση χημικών!

* Μερίδα οπαδών του «τριφυλλιού» προσπάθησε να... προσεγγίσει αυτούς του ΠΑΟΚ. Οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν σε θέση μάχης και για αρκετή ώρα υπήρξε ανταλλαγή φωτοβολίδων με δακρυγόνα που έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

* Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ υπήρξε ένταση στις κάτω κερκίδες του ΟΑΚΑ. Οπαδοί και από τις δύο πλευρές των οπαδών πέταξαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν.

Η ρίψη δακρυγόνων και βεγγαλικών λίγο πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ
Ο τελικός του Κυπέλλου σε κάθε χώρα είθισται να είναι μία γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, όμως αυτό του 2022 μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚδεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με οπαδούς να ρίχνουν καπνογόνα λίγο πριν την έναρξη για να ακολουθήσει ρίψη δακρυγόνων και να δημιουργηθεί μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Ο διαιτητής Λαόθ δεν το σκέφτηκε στιγμή και έστειλε τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, την ίδια ώρα που ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" ένα μικρό κορίτσι να έχει δακρύσει λόγω των δακρυγόνων και τη μητέρα του να του προσφέρει χαρτομάντηλο για να σκουπίσει το πρόσωπό του.

Την τιμητική της είχε η Josephine Wendel στον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, με την εμφάνισή της να ξεσηκώνει τους οπαδούς.
Η ποπ τραγουδίστρια "άνοιξε" τον φετινό τελικό στο ΟΑΚΑ, όπου στο pregame ερμήνευσε μια από τις δημοφιλέστερες επιτυχίες της.
Η Josephine με το "Παλιόπαιδο" και το εντυπωσιακό χορευτικό της, "έκλεψε" την παράσταση.

Τον αγώνα για τον Τελικό Κυπέλλου παρακολουθεί από το γήπεδο του ΟΑΚΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Από νωρίς το απόγευμα βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα τον Παναθηναϊκό. Συνομίλησε με φιλάθλους ενώ ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός.

Υποστήριξη: SilkTech