Παναχαϊκή: Υποδέχεται (15:00) τον Αιγινιακό για να κλείσει καλά ο 1ος γύρος

Σάββατο, Φεβρουάριος 17, 2018 - 3:28πμ

Πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου της Φούτμπολ Λιγκ το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού. Η Παναχαϊκή υποδέχεται (15:00) τον Αιγινιακό στην Αγυιά για την 17η αγωνιστική.

Οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει στη δεύτερη θέση και σε τροχιά ανόδου κλείνοντας το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και μια εβδομάδα πριν την δύσκολη και καθοριστική έξοδο στα Τρίκαλα.

Ο Αιγινιακός βρίσκεται στην 11η θέση με 19 βαθμούς, 18 λιγότερους από την Παναχαϊκή και έρχεται στην Πάτρα χωρίς άγχος για το καλύτερο.

Δύο επιστροφές και δύο νέες απουσίες μετράει στο παρουσιολόγιό του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που επέλεξε για την αποστολή τους:

Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Φωτάκης, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Πλέγας, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Είναι η πρώτη αποστολή για τον Κωσταντίνο Πλέγα, στην επιστροφή του στα «κοκκινόμαυρα», ενώ κανονικά συμπεριελήφθησαν και οι Στεργίδης, Φουρλάνος μετά την απουσία τους. Αντίθετα πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζουν οι Λουμπαρδέας και Αργυρόπουλος που τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Υποστήριξη: SilkTech