Παναχαϊκή: Τέλος ο Οφρυδόπουλος, «αρέσει» ο Τάτσης

Κυριακή, Μάιος 31, 2020 - 8:44μμ

Οριστικά παρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελεί ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος καθώς πάρθηκε απόφαση από την διοίκηση πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Έλληνα προπονητή.

Μάλιστα όπως διαρρέεται από την κοκκινόμαυρη ΠΑΕ,  η διοίκηση έχει ενημερώσει ήδη τον Έλληνα κόουτς για την απόφαση της, καθώς στη κρίσιμη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή (29/5) ανάμεσα στους δυο άνδρες δεν υπήρξε συμφωνία.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως σύντομα θα γίνει και η τελική επαφή, προκειμένου να ταχτοποιηθούν τα διαδικαστικά και να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αφεντικό της ομάδας σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λουμπαρδέα θα προχωρήσουν για να βρουν την καλύτερη επιλογή για τον πάγκο.

Ψηλά στην λίστα τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Τάτση που τα δυο τελευταία χρόνια είναι προπονητής στον Πλατανιά.

Το όνομα του είναι στις περιπτώσεις που θα εξεταστούν αφού είναι στις πρώτες επιλογές.

Δεν έχει γίνει ακόμα καμία επίσημη κουβέντα, έχει προταθεί στον Γιώργο Μπάρλο και κάποιοι συνεργάτες του τον θεωρούν πολύ καλή επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Είναι πιθανόν να υπάρξει πλέον συζήτηση με τον Γιάννη Τάτση, ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών που θα εξεταστούν προσεκτικά από τον Γιώργο Μπάρλο που θέλει να κάνει μια πολύ καλή επιλογή στην πρόσληψη του νέου προπονητή στην Παναχαϊκή.

ΠΗΓΗ: sportime.gr

Υποστήριξη: SilkTech