Παναχαϊκή σε κρίση - Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα

Κυριακή, Νοέμβριος 11, 2018 - 5:29μμ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Football League γνώρισε η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» χωρίς να πιάσουν κακή απόδοση ηττήθηκαν με 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη για την 3η αγωνιστική.

Οφρυδόπουλος: «Τα παιδιά έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους»

Ο Απόλλωνας από την άλλη έφτασε τις τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μετά την Κέρκυρα και τον Αιγινιακό, επικράτησε και της Παναχαϊκής. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Λουκάο στο 9', με εξαιρετικό γυριστό σουτ, δείγμα της πολύ καλής τεχνικής του.

Οι «κοκκινόμαυροι» δείχνουν να βρίσκονται σε κρίση καθώς για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο ξεκίνημα της Football League δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση μην απειλώντας ουσιαστικά καθόλου τον αντίπαλό τους, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Αυτό που έχει να θυμάται οι Παναχαϊκή από το σημερινό παιχνίδι, είναι ένα καλό διάστημα περίπου 20 λεπτών στο φινάλε του πρώτο μέρους, όπου είχε και δοκάρι με τον Λουμπαρδέα. Φάση η οποία θα μπορούσε να έχει αλλάξει την ιστορία του παιχνιδιού, όμως η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν μπόρεσε στο δεύτερο μέρος να δείξει κάτι ουσιαστικό.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Απόλλων Λάρισας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Βραζιλιάνων. Ο Λούκας Ράμος από αριστερά πέρασε στον Λουκάο, ο οποίος με φοβερό γυριστό άνοιξε το σκορ.

Η ώρα περνούσε και η Παναχαϊκή αδυνατούσε να παράξει τελική. Αφού προηγήθηκαν σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, από το 30' και μετά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση.

Στο 30' ο Λουμπαρδέας είχε δοκάρι με κεφαλιά, , ο Κολ στο 35' είδε τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ με σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μαντζάρης έβγαλε το σουτ του Πλέγα στο 37', ενώ στο 38' το σουτ του Μαυριά πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η Παναχαϊκή στο δεύτερο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ήταν ελάχιστες οι φορές που απείλησε πραγματικά τον Μαντζάρη. Στο 57' το σουτ του Μαυριά έβγαλε ο κίπερ των Θεσσαλών, ενώ στο 94' ο πραγματοποίησε διπλή εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Αντωνακόπουλου και πλασέ του Σταμόπουλου.

Πλέον στην Παναχαϊκή επικεντρώνονται στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στην Αγυιά όπου υποδέχονται την Ηρακλή, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά και βρίσκεται μαζί με τους «κοκκινόμαυρους» στους 4 πόντους.

Γκολ: 9’ Λουκάο

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Πολέτο, Μαρκολίνο, Λουκάο, Λούκας Ράμος, Τασιούλης, Σουλιώτης.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Παπατόλιος, Πλέγας, Μαυριάς, Κολ, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech