Παναχαϊκή: Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά των "μικρών" ομάδων

Δευτέρα, Ιανουάριος 9, 2023 - 10:00πμ
Η επιλογή 6 νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, για την στελέχωση της δεύτερης ομάδας της. Ποδοσφαιριστές από την Πάτρα, τις γύρω περιοχές αλλά και την Αθήνα πήραν μέρος στα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο των Προσφυγικών.
Πήραν μέρος συνολικά 21 νεαροί ποδοσφαιριστές, γεννημένοι από το 2004 έως και το 2008 με τους περισσότερους από αυτούς να αφήνουν πολλές καλές εντυπώσεις.
Ενώ αρχικός στόχος ήταν η κάλυψη συγκεκριμένων θέσεων 2-3 άτομα , επικράτησε έντονος προβληματισμός λόγω των πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν κι έτσι οι υπεύθυνοι θα καταλήξουν εν τέλει στην επιλογή τουλάχιστον 6 ατόμων.
Τα δοκιμαστικά έγιναν υπό την γενική επίβλεψη του Άγγελου Ροζή, υπεύθυνου των ομάδων «Κ», την τεχνική επίβλεψη των Χάρη Ράντου, Νίκου Κατσαρέλη, Δημήτρη Κόμπλα  (προπονητή τερματοφυλάκων) και του Μάκη Παρασκευόπουλου που συνέβαλλε στη μηχανογράφηση και τα τεστ μετρήσεων.
Τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, με όλους τους συμμετέχοντες να υποβάλλονται σε Self tests πριν περάσουν στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Υποστήριξη: SilkTech