Παναχαϊκή: Η πρώτη του Αραβίδη και η ικανοποίηση του Ελευθερόπουλου - ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, Αύγουστος 12, 2020 - 2:50μμ

Σε μία σπουδαία προσθήκη προχώρησε η Παναχαϊκή που χτίζει σιγά σιγά ρόστερ πρωταθλητισμού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Ο Χρήστος Αραβίδης βρέθηκε χθες στην Πάτρα, όπου πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τα «κοκκινόμαυρα».

Ο έμπειρος επιθετικός πέρασε τις ιατρικές του εξετάσεις, οι οποίες είναι άριστες και μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί από την Παναχαϊκή, καθώς έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με μοναδικό στόχο την επάνοδο των Πατρινών στη Super League.

Ο 33χρονος άσος προέρχεται από γεμάτες χρονιές στην πρώτη κατηγορία και αναμένεται να αποτελέσει το βασικό «όπλο» στη… φαρέτρα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, για να φτιάξει μια ομάδα πρωταγωνίστρια.

Ο νεαρός τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Αραβίδη, εμφανίστηκε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την προσθήκη του, ενώ πολύ θετική άποψη είχε και για την προετοιμασία της ομάδας μέχρι στιγμής.

Τον Αραβίδη υποδέχθηκε στην ομάδα ο πρώην συμπαίχτης του στην ΑΕΚ, Δημήτρης Ανάκογλου, ενώ πριν το ξεκίνημα της πρώτη του προπόνησης δέχθηκε και το καθιερωμένο… φατούρο για καλωσόρισμα, με τους συμπαίχτες του να τον σέβονται… υπέρ του δέοντος και να τον αποθεώνουν ουσιαστικά!

Την αποθέωση γνώρισε ο έμπειρος επιθετικός και κατά την άφιξή του στην Αγυιά όπως και κάθε φορά που περνούσε από την «κοκκινόμαυρη» εξέδρα, από μερίδα του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο των Πατρινών.

 

Υποστήριξη: SilkTech