Παναχαϊκή: Φιλικό ντεμπούτο (15:30) του Ν. Παπαδόπουλου στη Γαστούνη

Κυριακή, Οκτώβριος 25, 2020 - 10:02πμ

Το 14ο φιλικό προετοιμασίας δίνει η Παναχαϊκή για τη φετινή χρονιά, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων». Στο Δημοτικό στάδιο της Γαστούνης οι Πατρινοί φιλοξενούνται (15:30, live στο sportin.gr) από τον τοπικό Αίαντα.

Οι «κοκκινόμαυροι» διατήρησαν την παράδοση του εβδομαδιαίου φιλικού, δύο εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη σέντρα του πρωταθλήματος, που μετά από δύο αναβολές, φαίνεται να ξεκινάει στις 8 Νοεμβρίου.

Το προγραμματισμένο φιλικό με τον Θεσπρωτό, που θα έφερνε την επιστροφή στην Αγυιά μετά από ένα μήνα, αναβλήθηκε με την ομάδα της Ηγουμενίτσας να μην μπορεί να ταξιδέψει στην Πάτρα κι έτσι η ομάδα της Γαστούνης που είχε ρεπό στον 9ο όμιλο της Γ’ Εθνικής προσκάλεσε την Παναχαϊκή για ένα δυνατό τεστ.

Στο ντεμπούτο του στον «κοκκινόμαυρο» πάγκο στην επιστροφή του ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να δώσει μια πρώτη εικόνα των σχεδίων του για την ομάδα.

Η τελευταία προπόνηση

Στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (24/10) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Οι “κοκκινόμαυροι” δούλεψαν κυρίως στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής μία μέρα πριν το φιλικό με τον Αίαντα Γαστούνης.

Ο Χρήστος Αραβίδης συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ οι Joao και Πλιάτσικας συνέχισαν με ατομικό και αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς την επόμενη εβδομάδα.

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αναχωρήσει νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (25/10) για το Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης.

Υποστήριξη: SilkTech