Παναχαϊκή: Εποικοδομητική συνάντηση στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Παρασκευή, Νοέμβριος 11, 2022 - 12:00μμ
Το πλαίσιο κοινών δράσεων

Συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας είχαν σήμερα Πέμπτη, ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Νίκος Κλάδης, ο Team Manager των ομάδων «Κ» Άγγελος Ροζής και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή Μάρα Κουκούτση, στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.
Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα,Συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας είχαν σήμερα Πέμπτη (25/11), ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κος Νίκος Κλάδης, ο Team Manager των ομάδων «Κ» κος Άγγελος  Ροζής και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή κα Μάρα Κουκούτση, στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας.
Τέθηκαν επί τάπητος ακόμη και θέματα κοινών δράσεων και ενημέρωσης των μαθητών στα πλαίσια του αθλητισμού,  που έχουν να κάνουν με γνωστές δραστηριότητες όπως επισκέψεις των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής ΓΕ ΠΑΕ στα σχολεία αλλά ,τη δημιουργία μαθητικής κερκίδας. των δύο πλευρών και πυρήνας της συζήτησης ήταν οι μαθητές και οι δράσεις που μπορούν να προγραμματιστούν για να έρθουν τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η Διοίκηση της Παναχαϊκή Γ.Ε. Π.Α.Ε. αφουγκραζόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, την ανάγκη του κόσμου για αθλητικό θέαμα και την αγάπη προς την ομάδα μας, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων αποφάσισε να διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από χθες σε ανέργους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής Γ.Ε. Π.Α.Ε. την Κυριακή (13/11, 15:00) απέναντι στον Α.Ο. Επισκοπή, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Υποστήριξη: SilkTech