Παναχαϊκή: Δυο τιμητικές βραβεύσεις κατά διάρκεια του ματς με την ΑΕΚ Β

Δευτέρα, Ιανουάριος 23, 2023 - 9:13πμ
Όλα όσα έκαναν οι "μικρές" ομάδες- Η συγχαρητήρια ανακοίνωση

Η Παναχαϊκή βράβευσε και τίμησε δυο σημαντικές προσωπικότητες για το χώρο του ποδοσφαίρου και της "κοκκινόμαυρης" ομάδας.
Την βράβευση του κ. Νίκου Σταματοπούλου(1972- 1985) έκανε ο κ. Γιάννης Καρβέλης, Διοικητής της 6ης Υ.Π.Ε. και τον κ. Ανδρέα Ζήκο (1982-1990) βράβευσε ο κ. Στάθης Μουτζούρούλιας Γενικός Διευθυντής της ομάδας.
6869D903-4770-48B8-9DC1-35BE380D79FD

Τα αποτελέσματα των Κ19, Κ16 και Κ14

Η Κ16 της Παναχαϊκής αντιμετώπισε το Σάββατο την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο Ποδοσφαίρου ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος  "Attica Soccer" με τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Παναχαϊκή (Ράντος): Τσιρίνης, Παρασκευόπουλος, Βεντουρής, Βαγενάς, Σταθόπουλος, Βατής (80' Τόγιας), Ξένος, Διαμαντόπουλος, Βερβίτας, Ντεντόπουλος (80' Βελίγκος), Αθανασίου (70'Κοσμόπουλος).

Η Κ14 της Παναχαϊκής αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο Ποδοσφαίρου ΣΕΦ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος  "Attica Soccer"  με τελικό αποτέλεσμα 1-0.

Παναχαϊκή (Ράντος): Αναστασόπουλος, Τσιρίνης Περ., Βιανέλο, Τσιρίνης Παν. ,Κούλος, Χριστοδουλόπουλος,Σπαλιάρας, Κορφιάτης, Παπακωνσταντίνου, Μπραντάν, Σχοινάς.

Η Κ19 για αυτή την εβδομάδα είχε ρεπό.

62769

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Μία σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 4-0, πέτυχε το Σάββατο η Παναχαϊκή, που υποδέχτηκε την ΑΕΚ Β.
Η Διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας θέλει να συγχαρεί την διαιτητική τετράδα της αναμέτρησης του ματς με την ΑΕΚ Β, των κυρίων:Τσακαλή Βασίλειου (ΕΠΣ Ηλείας),Κάραλη Ιωάννη(ΕΠΣ Ηλείας),Ισακοβίδη Ρουσλάν(ΕΠΣ Λακωνίας) και Στάμου Βασίλειου(ΕΠΣ Αργολίδας) για την άψογη διαιτησία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Η οικογένεια της ΠΑΕ Παναχαϊκή και το Δ.Σ. εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους στην οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας, για τον χαμό του Σπύρου Γαλάνη, εμβληματικού πρώην παράγοντα και προέδρου του Απόλλωνα Πάτρας.
Ο Σπύρος Γαλάνης αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του Απόλλωνα, ήταν κοντά στην ομάδα στις πιο δύσκολες στιγμές της και βοήθησε να δημιουργηθεί μια αξιόλογη ομάδα ενώ συνέβαλλε και στην κατασκευή του γηπέδου της ομάδας, στην Περιβόλα.
Σύσσωμη η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στους οικείους του Σπύρου Γαλάνη αλλά και στους «μελανόλευκους» για τον άδικο χαμό του.

Υποστήριξη: SilkTech