Παναχαϊκή: Δώρο «ζωής» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τρίτη, Νοέμβριος 29, 2022 - 10:00πμ
Ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου

Έναν ολοκαίνουργιο απινιδωτή προς την ΠΑΕ Παναχαϊκή δώρισε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της ομάδας. "Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και στον κ. Χαράλαμπο Μπονάνο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας προσωπικά.
Μετά από συνάντηση, του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κ. Χρήστου Μικέ, με τον κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, έγινε αμέσως δεκτό το αίτημα της ομάδας μας για χορήγηση ενός απινιδωτή.
Η εν λόγω δωρεά έχει μέγιστη σημασία για εμάς, αφού είναι προσφορά ουσίας.Ένα εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας που θα συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους αθλητές της ομάδας μας" αναφέρει η ανακοίνωση της πατρινής ΠΑΕ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και πριν την αναμέτρηση της ομάδας ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος βράβευσε την δόξα της Παναχαϊκής από την χρυσή ενδεκάδα που πρόσφερε ανεπανάληπτες στιγμές στο φίλαθλο κοινό , τον Κυριάκο Ανδρούτσο. Κατά τη βράβευση ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι περιμένει από τους παίκτες της Παναχαϊκής που φοράνε την φανέλα της ιστορικής ομάδας να δείξουν το ίδιο ήθος και εργατικότητα ώστε να επαναλάβουν θριάμβους στην μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου, όμοιες με εκείνες που είχαν καταφέρει ο Βασίλης Στραβοπόδης- που επίσης βραβεύτηκε στην ίδια εκδήλωση – με τον Κυριάκο Ανδρούτσο.
Πριν τη βράβευση η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσέφερε στην Παναχαϊκή έναν αυτόματο φορητό απινιδωτή εξωτερικής χρήσης.
«Αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας που κάνει η Περιφερειακή μας Αρχή ώστε να καταστήσουμε την άθληση στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο ασφαλή για να μην έχουμε απρόοπτα και άδικα συμβάντα. Κορυφαία επιλογή της Περιφερειακής μας Αρχής είναι να φτιάξουμε μια περιφερειακή ενότητα ασφαλή, που να αποφεύγονται τα ατυχήματα σε χώρους μαζικούς και κυρίως αθλητικούς , όπου αρκετοί αθλητές δοκιμάζουν τις αντοχές τους» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Υποστήριξη: SilkTech