Παναγιώτης Σεμιτέκολος: "Κοινωνικά μας προσβάλλει και μας θίγει αυτή η απόφαση"

Πέμπτη, Οκτώβριος 18, 2018 - 8:57μμ

Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, όπως έγινε γνωστό αναστέλλει την λειτουργία της για ένα χρόνο, με την ομάδα να παραμένει στα χέρια του Νίκου Ρουμελιώτη, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, σε δηλώσεις του στο sportin.gr, γνωστοποιεί τη θέση της Ερασιτεχνικής σε όλο αυτό.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΓΕ αναφέρει: "Είναι μία άσχημη εξέλιξη για το όνομα της Παναχαϊκής και την ιστορία της.

Είμαστε άτυχοι γιατί εμπιστευθήκαμε το όνομα, στον Νίκο Ρουμελιώτη για να έχει εμπορικότητα η ομάδα, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα γίνουν κάποιες κινήσεις έτσι ώστε να αξιοποιηθούν οι αθλητές και το τμήμα γενικότερα.

Αποδείχθηκε ότι κάναμε λάθος, αφού από την αρχή δεν μπόρεσαν οι διοικούντες την να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους ακόμη και σε ότι αφορούσε το γήπεδο που τους είχαμε παραχωρήσει.

Εμείς σαν Ερασιτεχνική βλέπαμε ότι δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα και έχουμε κινηθεί νομικά για να πάρουμε το όνομα πίσω, γιατί επί της ουσίας έχουμε δανείσει το όνομα της Παναχαϊκής.

Νομικά έχουμε κάνει αυτό που έπρεπε εδώ και τέσσερις μήνες, αλλά κοινωνικά είμαστε εκτεθειμένοι. Μας προσβάλλει και μας θίγει αυτή η απόφαση".

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech