Παναγιώτης Γκότσης: «Είναι πολύ δύσκολο, μας σκοτώνει η αβεβαιότητα»

Πέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2020 - 11:02πμ

Παγιδευμένη στο lock-down του ελληνικού αθλητισμού, η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΠ παραμένει σχεδόν 40 μέρες εκτός πισίνας με όσα προβλήματα μπορεί να μεταφέρει αυτή η διαδικασία που έχει μπει όχι μόνο η ομάδα μας αλλά και σχεδόν το σύνολο των ομάδων στον ελληνικό αθλητισμό.

Ένας από τους πιο έμπειρους πολίστες του ΝΟΠ, ο Παναγιώτης Γκότσης κάνει ένα σχόλιο για το πως βιώνουν οι αθλητές αυτήν τη δύσκολη πραγματικά διαδικασία:

«Τι άλλο να πω εκτός από το ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό για όλους τους αθλητές οι οποίοι παραμένουν εκτός δράσης» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Γκότσης και πρόσθεσε: «Στη δική μας περίπτωση είχαμε κάνει προετοιμασία τόσο διάστημα, είχαμε δώσει φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα και είχαμε δείξει θετικά δείγματα γραφής αλλά όλα αυτά τώρα πάνε περίπατο και επί της ουσίας πρέπει να κάνουμε πάλι προετοιμασία από την αρχή.

Αυτό όμως που είναι το χειρότερο και μας σκοτώνει είναι η αβεβαιότητα, το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τις προπονήσεις, με το πρωτάθλημα, πότε θα ξεκινήσει, με ποιό τρόπο θα διεξαχθεί και όλα αυτά τα ερωτηματικά. Μακάρι να υπάρξουν σύντομα αποφάσεις και να σταματήσει αυτή η διαδικασία που μόνο καλό δεν κάνει. Από την άλλη πλευρά εμείς οι αθλητές προσπαθούμε να κρατηθούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση μέχρι να υπάρξουν οι επίσημες αποφάσεις».

Υποστήριξη: SilkTech