Παλικαρίσιο «διπλό» στην Άρτα στο φινάλε

Σάββατο, Μάρτιος 9, 2019 - 5:08μμ

Μεγάλο και παλικαρίσιο «διπλό», το τρίτο της στη χρονιά, πήρε η Παναχαϊκή στην Άρτα. Οι «κοκκινόμαυροι» με γκολ στα τελευταία λεπτά επικράτησε με 1-0 του, αήττητου τελευταία, Καραϊσκάκη στην έδρα του, για την 21η αγωνιστική της Football League.

Ο ήρωας της τελευταίας στιγμής πού έλυσε τον Γόρδιο δεσμό αυτή τη φορά για τη ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ήταν ο Πολίμος που μπήκε πολύ έξυπνα στην περιοχή στο 88’, εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Μαυριά και με πολύ ωραίο πλασέ έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Παναχαϊκή, την ώρα που οι «κοκκινόμαυροι» πίεζαν ασφυκτικά για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που είχε για 50 λεπτά να θυμάται μόνο το… αυτοδοκάρι του Καραϊσκάκη και τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα. Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερη ένταση και φαινόταν ότι όποιος κατάφερνε να σκοράρει θα έπαιρνε τη νίκη, με την Παναχαϊκή να έχει όμως την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων στο τελευταίο μισάωρο και τον Καραϊσκάκη να αποδεικνύει την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του μεσοεπιθετικά σε κάθε ευκαιρία.

Με την δεύτερη σερί νίκη της η Παναχαϊκή πλησίασε στον ένα πόντο τον Απόλλωνα Λάρισας και στους 6 τον Βόλο, με ένα παιχνίδι περισσότερο, μεταφέροντας έτσι το άγχος στους αντιπάλους της και την επόμενη Κυριακή υποδέχεται την Δόξα Δράμας στην Αγυιά, σε έναν ακόμα… τελικό.

Κίτρινες: 48’ Μασούρας, 50’ Καψάλης / 40’ Πολίμος, 43’ Παπατόλιος, 58’ Κόβασετς, 64’ Φουρλάνος

Γκολ: 88’ Πολίμος

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παντίδος, Καπίας, Παναγιώτου, Μασούρας, Χούσος, Βουκμίροβιτς, Καψάλης (69’ Μπαντέ), Γυφτοκώστας (58’ Σεράνο), Τζιώρας (83’ Ροντρίγκεζ).

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Σταμόπουλος, Παπατόλιος (65’ Μαυρίας), Φουρλάνος (83΄ Μοσνί), Κολ, Ελευθεριάδης (60’ Κυνηγόπουλος), Μπαστακός, Κόβασετς.

Υποστήριξη: SilkTech