Πάλη: «Χάλκινοι» Ορέστης Παπαθανασόπουλος και Ηλίας Γιάγκος

Δευτέρα, Φεβρουάριος 12, 2018 - 11:17πμ

Με δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή των παλαιστικών Συλλόγων της Πάτρας που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 Ελευθέρας Πάλης της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων (γεννηθέντες 2001-2002). Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πάλης στα Άνω Λιόσια στις 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος τρείς (3) αθλητές και πιο συγκεκριμένα οι: Ορέστης Παπαθανασόπουλος (60 κιλά), Γιώργος Κάραλης (65 κιλά) και Ηλίας Γιάγκος (110 κιλά).

Όλοι αγωνίστηκαν με σθένος, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με δύσκολους αντιπάλους φτάνοντας στην κατάκτηση των δύο χάλκινων μεταλλίων από τους Ορέστη Παπαθανασόπουλο και Ηλία Γιάγκο στα 60 και 110 κιλά αντίστοιχα και μιας 5ης θέσης από τον Γιώργο Κάραλη στα 65 κιλά. Την αποστολή συνόδευσαν οι Γιώργος Ραλλης και Ζαφείρης Ρέλλος.

Να σημειωθεί ότι φέτος οι αγώνες διεξήχθησαν σύμφωνα με το νέο αγωνιστικό σύστημα της Παγκόσμιας Ένωσης Πάλης (UWW), δηλαδή αυτό του άμεσου αποκλεισμού και επιπλέον οι αθλητές αγωνίστηκαν σύμφωνα και με τις νέες κατηγορίες βάρους.

Υποστήριξη: SilkTech