Παίζει για το χάλκινο με ΗΠΑ η Εθνική παίδων

Κυριακή, Αύγουστος 12, 2018 - 10:54πμ

Στον μικρό τελικό του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης "Darko Cukic Memorial" του Βελιγραδίου θα αγωνιστεί τελικά η Εθνική μας ομάδα των Παίδων, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο, καθώς επιβλήθηκε με 8-4 της Ουγγαρίας (πέμπτη νίκη στο τουρνουά) στον έκτο και τελευταίο αγώνα της στον Α' Όμιλο, αργά το βράδυ του Σαββάτου (11/8) και πήρε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του συγκεκριμένου Ομίλου.

Η ομάδα του Βενετόπουλου θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό της Κυριακής (12/8), την ομάδα των ΗΠΑ, που πήρε τη 2η θέση στον Β' Όμιλο.

Την πρωτιά στον Όμιλο της Εθνικής (Α') πήρε τελικά το Μαυροβούνιο (η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει την Ελλάδα μέχρι στιγμής σε αυτούς τους αγώνες), καθώς νίκησε στον δικό του τελευταίο αγώνα με 17-7 τη Γερμανία. Έτσι θα παίξει στον μεγάλο τελικό κόντρα στην οικοδέσποινα Σερβία, που ήταν 1η στον Β' όμιλο.

Στο ματς με την Ουγγαρία οι νεαροί διεθνείς μας προηγήθηκαν με 5-0 στο ημίχρονο και διαχειρίστηκαν στη συνέχεια την κατάσταση φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη.

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-0, 1-1, 2-3.

Η σύνθεση και τα γκολ της ΕΛΛΑΔΑΣ: Καρακούρος Ι., Μπέλεσης, Μπουζαλάς 1, Καρακούρος Μιχ., Αλμύρας, Φωτεινάκης, Δήμος, Χαλκιάς, Μαθιόπουλος 1, Μπιτσάκος, Μοσχοβέλης 2, Γαλάνης 4, Καραπέτσας.

Υποστήριξη: SilkTech