Το παίρνουν πάνω τους οι μέτοχοι στην Παναχαϊκή-Άμεσα οι ανακοινώσεις

Παρασκευή, Ιανουάριος 25, 2019 - 6:42μμ

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι μέτοχοι της Παναχαϊκής μετά την αρνητική τροπή που είχε η υπόθεση της ανάμειξης Καλαθά με τα διοικητικά των «κοκκινόμαυρων».

Οι μέτοχοι που έχουν αναλάβει και τρέχουν τις εξελίξεις στην ομάδα μετά τη διάλυση της Παναχαϊκής Συμμαχίας και την παραίτηση των βασικών της στελεχών, αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη την αναζήτηση νέου «αιμοδότη» στην ομάδα και να αναλάβουν οι ίδιοι τις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Η Παναχαϊκή άλλωστε δεν έχει μείνει εκτός στόχων, και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται «ζωντανή» στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, που οδηγεί είτε σε μπαράζ ανόδου με τις παρούσες συνθήκες, είτε στη διευρυμένη Super League 2 σε περίπτωση αναδιάρθρωσης.

Έτσι στο τέλος της χρονιάς θα μπορέσει να αποτιμηθεί καλύτερα η πορεία της ομάδας, ενώ θα είναι πιο ξεκάθαρο στον εκάστοτε επενδυτή το τι μπορεί να προσδοκά από έσοδα ή αγωνιστικούς στόχους.

Οι ανακοινώσεις από την ομάδα των μετόχων που θα αναλάβει την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς, αναμένονται άμεσα, σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο.

Αυτό που μένει να μάθουμε ή αν θα πάμε σε πιο σφιχτή πολιτική, με ότι αυτό συνεπάγεται ή αν θα συνεχίσουμε με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό. Η οποιαδήποτε μεταγραφική ενίσχυση πάντως, φαντάζει αυτή τη στιγμή εξαιρετικά δύσκολη, ενώ δεν αποκλείεται κάποια αποχώρηση από το ρόστερ.

Υποστήριξη: SilkTech