Παγκόσμια τα κορίτσια μας κατέστρεψαν 18-5 τη Σερβία (Βίντεο)

Πέμπτη, Οκτώβριος 14, 2021 - 6:05μμ
Ελλάδα - Σερβία

Εντυπωσιακή ήταν και στον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Νετάνια η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών, το απόγευμα της Πέμπτης (14/10), καθώς επιβλήθηκε με 18-5 επί της Σερβίας και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην 4άδα, δείχνοντας αποφασισμένη να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και τις προσδοκίες και να πάει πολύ ψηλά σε αυτή διοργάνωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (με τις πατρινές Μπιτσάκου, Ζαφειράκη παρούσες), που είναι πλέον στον δρόμο για τα μετάλλια, θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή (15/10) στις 17.30, στον πρώτο ημιτελικό, τη νικήτρια του προημιτελικού Ολλανδία - Ουγγαρία (αγώνας που γίνεται αμέσως μετά) με στόχο την είσοδο στον μεγάλο τελικό.

Η Ελλάδα ήταν και στο ματς με τη Σερβία κυρίαρχη σε όλους τους τομείς, με άμυνα αδιαπέραστη και με ξεσπάσματα σε πρώτο και τέταρτο οκτάλεπτο, που έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Κορυφαίες σκόρερ οι Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (5 γκολ) και Ειρήνη Νίνου (4), που αναδείχθηκε και palyer of the game.

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ 18-5

Οκτάλεπτα: 6-1, 3-2, 4-2, 5-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου - Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 2, Φουντωτού, Σιούτη 1, Κανετίδου, Γιαννοπούλου 1, Νίνου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κατσιμπρή 1, Μπιτσάκου, Κοντονή 3, Τορνάρου 1, Καρύτσα.

ΣΕΡΒΙΑ (Ντραγκάνα Ίβκοβιτς): Τράβαρ, Σάρατς, Άβντιτς, Τεοντόροβιτς 1, Λούγιτς Ι. 1, Ρόνσεβιτς, Λούγιτς Γ., Μιλίσεβιτς, Καπλάρεβιτς 1, Ίλιτς 2, Γκάσιτς, Λούκιτς, Ντιμιτρίεβιτς.

Δείτε το video του αγώνα:

.

Υποστήριξη: SilkTech