Παγκόσμια η Πατρινή Νικολέττα Χιώνη! Στη 2η θέση του κόσμου στο άλμα επί κοντώ

Τετάρτη, Αύγουστος 25, 2021 - 8:03μμ
Η Πατρινιά στους αιθέρες

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για τον Πατρινό στίβο αποτελεί η διάκριση της Νικολέττας Χιώνη η οποία έκανε σπουδαία εμφάνιση και κατέκτησε την 2η θέση στο άλμα επί κοντώ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωφών που διεξάγεται στο Lublin της Πολωνίας, την Τετάρτη (25/8).

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για τον Ελληνικό αθλητισμό κωφών και αξίζουν μπράβο στη Νικολετα Χιώνη αλλά και στον προπονητή της Παναγιώτη Μαυρουδάακη.

Η Πατρινή αθλήτρια παίρνει τον δρόμο της επιστροφής έχοντας στις αποσκευές της το ασημένιο μετάλλιο και βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς αγώνες Κωφών το 2022 στη Βραζιλία!

Με επίδοση στα 3.30 μέτρα η Νικολέττα Χιώνη ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο σε αυτήν την Παγκόσμια Διοργάνωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω καιρικών συνθηκών η αθλήτρια μας περίμενε υπομονετικά δυο μέρες, αφού το αγώνισμα όλο και αναβαλλόταν.

Παρόλα αυτά με τον Πρόεδρο της ΕΟΑΚ στο πλάι της, παρέμεινε στο Λούμπλιν, όπου σε εξαιρετική ψυχολογία κατάφερε να έρθει δεύτερη στον κόσμο.

Υποστήριξη: SilkTech