Π. Χριστοφής: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Τρίτη, Ιούνιος 19, 2018 - 9:46μμ

Ο Α' Γύρος των πλέι άουτ της Α2 Ανδρών πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, με ορισμένες ομάδες ήδη να εξασφαλίζουν ένα μικρό βαθμολογικό αβαντάζ στη μάχη της παραμονής.

Ο Νηρέας Πάτρας πραγματοποίησε μια νίκη (με Νηρέα Χαλανδρίου), μια ισοπαλία (με ΓΣ Ηλιούπολης) και μία ήττα (με Παναθηναϊκό) και σύμφωνα με τον προπονητή του, Παναγιώτη Χριστοφή, βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επίτευξη του στόχου του.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφής εξέφρασε κι εκείνος μια δυσαρέσκεια για την διοργάνωση στη Λάρισα η οποία δεν ήταν όπως είχε προαναγγελθεί, ενώ σημείωσε ότι πλέον το επίπεδο στην κατηγορία είναι χαμηλότερο σε σχέση με το παρελθόν.

"Για αρχή θα ήθελα να σημειώσω ότι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε άλλο κολυμβητήριο από εκείνο που είχαν αρχικά προγραμματιστεί και δεν έγιναν τα εγκαίνια του νέου. Επίσης, οι ομάδες αναγκάστηκαν να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για τη μετακίνησή τους. Ευτυχώς η διαιτησία ήταν άρτια και χάρηκα για την ομάδα της Λάρισας που κατάφερε να πάρει σημαντικές νίκες".

Για την ομάδα του και την πορεία της προς την παραμονή: "Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο, πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να παραμείνουμε. Στα επόμενα τρία παιχνίδια αντιμετωπίζουμε Καλαμάκι, Χαλκίδα και Λάρισα. Θεωρώ ότι αν κερδίσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια θα πάμε δίχως άγχος στο τελευταίο και θα πετύχουμε το στόχο μας. Ήδη έχουμε ξεκινήσει διπλές προπονήσεις και πιστεύω να είμαστε έτοιμοι".

Για το επίπεδο των ομάδων και αν υπάρχουν φαβορί: "Δυστυχώς, λόγω του ότι έχω αγωνιστική εμπειρία και από το πρωτάθλημα της Α1 και της Α2, μπορώ να πω πως το επίπεδο έχει πέσει αισθητά πλέον. Νομίζω ότι η παραμονή θα παιχτεί μέχρι την τελευταία στιγμή. Κάθε παιχνίδι θα κριθεί στα λιγότερα λάθη και θεωρώ ότι οι ομάδες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους αγωνιστικά".

Πηγή: waterpolonews.gr

Υποστήριξη: SilkTech