Π. Γιαννακόπουλος: "Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια"

Παρασκευή, Μάιος 11, 2018 - 7:41μμ

Ξεκινούν το Σάββατο τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η, με τους Νέους Εσπερου ΑΟΠΑ να αγωνίζονται στο Ληξούρι με την εκεί ομώνυμη ομάδα.

Η σειρά είναι στο 1-1 νίκες από την κανονική περίοδο, με τον Παναγιώτη Γιαννακόπουλο των Νέων Εσπερου ΑΟΠΑ να δηλώνει τα εξής για την προσεχή αναμέτρηση: «Η φετινή χρόνια ήταν για εμάς πολύ καλή. Μπορεί στην αρχή της σεζόν κάποιοι να μας είχαν μέσα στα φαβορί για τον υποβιβασμό, όμως με την σκληρή προπόνηση και με την θέση που πήραμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στον βαθμολογικό πίνακα, αποδείξαμε το αντίθετο.

Ωστόσο, ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας για την φετινή μας πορεία ήταν το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας, διότι όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές και παίκτες, δουλεύουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια».

Ο νεαρός γκαρντ τόνισε και τα εξής: «Το παιχνίδι στο Ληξούρι θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς πάμε εκεί όχι για ένα παιχνίδι κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος, αλλά για τα πλέι οφ.

Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα έχουμε πολλές απουσίες εξαιτίας τραυματισμών και αγωνιστικών υποχρεώσεων παικτών με την ανδρική ομάδα του Εσπερου ΑΟΠΑ, όμως αυτό δεν μας επηρεάζει κάπου, διότι πάντα φέτος όσοι είμαστε διαθέσιμοι σε κάθε παιχνίδι, δίνουμε όλοι το 100% των δυνάμεών μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό θα γίνει και τώρα στο Ληξούρι».

Υποστήριξη: SilkTech