Οζίλ: «Επέλεξα τη Ρεάλ αντί της Μπαρτσελόνα γιατί ο Μουρίνιο έκανε τη διαφορά»

Κυριακή, Μάρτιος 26, 2023 - 12:00μμ
Ο Μεσούτ Οζίλ μίλησε στη «Marca» για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στη «Marca» ο Μεσούτ Οζίλ. Ο 34χρονος Γερμανός, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε την απόσυρσή του, τόνισε πως προτίμησε τους «μερένγες» από τη Μπαρτσελόνα λόγω της συμπεριφοράς του Ζοσέ Μουρίνιο.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Πορτογάλος τεχνικός τον ξενάγησε στο γήπεδο, δείχνοντας του όλα τα τρόπαια της ομάδας, εν αντιθέσει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο δεν συναντήθηκαν ποτέ.
«Ήταν μια απόφαση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Και στο τέλος δεν ήταν θέμα χρημάτων. Δεν ξέρω αν αυτό είναι γνωστό, αλλά επισκέφθηκα τη Μαδρίτη και την Μπαρτσελόνα εκείνη την εποχή και η διαφορά ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς μου προσέφερε μια VIP επίσκεψη στη Ρεάλ.
Με πήγε να δω το γήπεδο και όλα τα τρόπαια που είχαν κερδίσει. Αυτό με έκανε να ανατριχιάσω. Η επίσκεψη στη Βαρκελώνη ήταν λιγότερο ενθουσιώδης και το πιο απογοητευτικό είναι ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπήκε στον κόπο να με συναντήσει. Πριν από αυτό το ταξίδι μου άρεσε πολύ το στυλ ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα και θα μπορούσα πραγματικά να φανταστώ να παίζω μαζί της, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης τα έδωσε όλα.
Έτσι, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αναμφίβολα ο πιο σημαντικός παράγοντας στην απόφασή μου. Μετά τις επισκέψεις μου, η απόφασή μου ήταν 100% ξεκάθαρη: ήθελα να γίνω Μαδριλένος», ήταν τα λόγια του Μεσούτ Οζίλ.

Υποστήριξη: SilkTech